Hygiejne, Innovation, Kvalitet, Planlægning, Produkt, Rådgivning, Udvikling, Webinar

Hvordan vinder jeg et tilbud på rengøring?

vind tilbud på rengøring efter covid 19

Det første halve år af 2020 har været plaget af COVID-19, og vi er desværre stadig plaget af pandemien. Dog er vi blevet mere opmærksomme på rengøring og hygiejne. Hertil er der også kommet flere krav og forventninger fra myndighederne og kunderne ang. rengøring, hvilket er til vores fordel. Få 3 gode tips til dit næste tilbud og se webinaret her.

I CleanCalculator har vi implementeret hygiejneindsatser, så du kan sikre dig at der bliver taget ordentlige forbehold for smitte i forbindelse med din tilbudsproces. Du kan herved være mere økonomisk ansvarlig i din tilbudsproces, afsætte den korrekte tid til en forhøjet hygiejneindsats og være med til at bryde smittekæder i Danmark.

I vores webinarer i september har vi givet brugerne et godt bud på hvordan de opnår et resultat, som tilfredsstiller alle parter i verden, der er i disse tider, er i konstant forandring. Se med på hvordan du kan gøre den store forskel i din rengøringsorganisation.

Vi har afholdt webinarer, så brugerne kunne blive klogere på professionel rengøringsplanlægning og tilbudsberegning, hvilket du selvfølgelig heller ikke skal gå glip af.

Webinaret ”Efter COVID-19 – hvordan vinder jeg et tilbud på rengøring?” som blev afholdt d. 7 september 2020, giver dig blandt andet gode tips til hvordan du kan tilpasse dine rengøringstilbud.

Under webinaret har Frantz fra CleanManager og Bjarne fra BO Consult uddybet hvordan man praktisk kan beregne sin rengøring og få hygiejneindsatserne med.

Hvad er hygiejneindsatser?

cleancalculator hygiejnesatser

Med de nye hygiejneindsatser, kan du i dit rengøringstilbud tilføje grader for hvor tit der skal gøres rent bestemte steder i et lokale. Se indsatserne på billedet foroven. I et lokale findes mange risikopunkter, som man måske ikke tænker over man rører ved fx. håndtag ved døre, skuffer og skabe.

I disse Corona-tider kræver hygiejnen et stort fokus, og derfor gør vi det nemt for dig at tilpasse dit tilbud, så du får det hele med. Dette tager i øvrigt også ekstra tid i din planlægning, så husk at få din tidsberegning korrekt, så du ikke taber penge på din rengøring. På den måde forbereder du aktivt kampen mod Corona, hvilket også medfører flere fordele såsom mindre sygefravær og mere tryghed på arbejdspladserne i Danmark.

I webinaret giver vi dig eksempler på hvordan hygiejneindsatserne bliver tilpasset i dit tilbud.

Du kan se webinaret her:


Bemærk: afsnittet med hygiejneindsatser starter 8:08 min. inde i videoen.

Med CleanCalculator får du blandt andet:

  • Dokumentation for din rigtige beregning
  • Styr på din argumentation overfor kunden
  • Opfyldt dine kunders behov og forventninger
  • Udover din kundes krav, kan du sætte dine egne reelle vurderinger på dit rengøringstilbud fx hygiejneindsatser
  • Og meget mere…

Med alle disse fordele beviser du konkret overfor din kunde at du har den rigtige pris, og du fremstår professionel og målrettet.

Så hvordan vinder jeg et tilbud?

Ikke ét rengøringstilbud skal være ens!

I disse tider bliver der efterspurgt mere professionel rengøring, og man værdsætter i højere grad ordentlig rengøring og hygiejne. Derfor er der også rig mulighed for dig at få en større omsætning, men for at det kan lade sig gøre, kræver det at du skarpt kan planlægge og beregne din rengøring korrekt.

Derfor skal du som det første have styr på opmålingerne af lokalerne som du skal rengøre. Jo mere opmåling og vurdering af din kundes lokaler desto mere præcis beregning og pris.

Vi giver dig her 3 hurtige tips til hvordan du kan vinde et tilbud

  1. Først og fremmest skal du kunne underbygge din tilbudsgivning og baggrunden for din prissætning
  2. Dit tilbud skal være skarpt og nøje tilpasset den enkelte kunde
  3. Lav en klar køreplan om hvilke overvejelser og konkrete facts du vil anvende til at underbygge dit tilbud overfor din unikke kunde.

Få flere tips og guldkorn til din rengøringsorganisation ved at se webinaret her. Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os på +45 6095 0348.

Vil du bekæmpe virusser og bakterier med effektiv rengøring?

Prøv CleanCalculator og sikre dig korrekte tilbudsberegninger med hygiejneindsatser.

Pas godt på jer selv, og bliv ved med at gøre rent – det gør en verden til forskel!

Del artikel

Har du hørt det nyeste?

Ved at indtaste e-mail og klikke jo tak, tillader du at vi må sende information om nye blogindlæg samt nyhedsbreve til dig.

Du kan til enhver tid afmelde dig igen. Vi deler aldrig dine kontaktoplysninger med andre.