Referencer

Hør, hvad kunderne siger om os

Cliff Nielsen, direktør ved Cklar Service ApS

Cliff Nielsen, direktør ved Cklar Service ApS

“Hos Cklar Service har vi fornøjelsen af at bruge CleanManager som vores primære redskab til den daglig planlægning. Vi har, siden vi tog det i brug første gang, vokset en del, og både vores ansatte og os selv er yderst tilfredse med "samarbejdet". Vi har således kun haft gode oplevelser, der har bekræftet mig i, at CleanManager netop er det rigtige for os og er klar til alle slags opgaver indenfor vores branche. Det der sætter prikken over i´et for mig, som kunde er, at de altid reagerer hurtigt og positivt, når man kontakter dem med et spørgsmål. Frantz og CleanManager får vores varmeste anbefaling med på vejen.”

Allan Nielsen, direktør ved Daseko Rengøring & Service ApS

Allan Nielsen, direktør ved Daseko Rengøring & Service ApS

“Vi synes, det er meget afgørende at kunne følge op på vores medarbejderes daglige brug af normtid på rengøringsopgaverne. Vi søgte derfor et driftssikkert indtjekningssystem, der kunne give os 100 % overblik over, hvornår, og hvor lang tid, der blev brug på de normtidsbestemte opgaver. Efter at have testet og afprøvet en anden leverandørs produkter og løsninger, uden den helt store succes, besluttede vi at give CleanManager en chance. Efter en kort intro var vi i gang med at teste. Teamet bag CleanManager er meget branche orienteret, hvilket man måske ikke så ofte oplever hos IT folk, men Cleanmanager er lavet til rengøringsbranchen, og det gør en kæmpe forskel. I dag har vi implementeret Cleanmanager i hele vores organisation, alle medarbejdere er udstyret med smartphone, og vi har ophængt NFC TAG hos samtlige kunder – vores Serviceledere kan fra bilerne via tablets følge medarbejdernes arbejdsdage – og det er blevet meget nemt at udfører uanmeldte service – og opfølgningsbesøg. Derudover samler Cleanmanager hele vores portefølje af kunder, medarbejdere og opgaver i et samlet system. Vi giver Cleanmanager vores bedste anbefalinger.”

Helle Strøbæk, indehaver af Strøbæks Rengøring

Helle Strøbæk, indehaver af Strøbæks Rengøring

“Vi var på udkig efter et logisk system som andre medarbejdere også kunne bruge. Oktober 2013 fandt vi det bedste. CleanManager har overrasket og kan mere, end vi havde drømt om. Vi er blevet godt hjulpet med planlægning for medarbejderne og rengøringsplaner samt lønbearbejdning. Mange positive ting kan jeg nævne, vælger her to. 1: Kunden kan få svar med det samme, hvis de ringer og spørger, fordi uanset hvem der tager telefonen kan de slå op. 2: Der sikres en ensartethed, fordi vikaren kan få mange oplysninger med.”

Thomas Madsen, indehaver af TM Multiservice ApS

Thomas Madsen, indehaver af TM Multiservice ApS

“Uden CleanManager så ville vi ikke have haft den samme succes som har bragt os hertil, hvor vi er nu. Jeg har altid sagt: "Det kan godt være, at det kræver nogle gode medarbejdere til at løfte en virksomhed, men successen i et firma det kommer fra hjemmearbejdet, planlægningen, optimeringen af programstyringen og ikke mest viljen efter at ville det mere end andre - og det vil jeg!" Med CleanManager har jeg det sammenspil, som det kræver for at min planlægning kan gå op i en højere enhed.”

Jacob Barkfeld, jurist ved Danske Service

Jacob Barkfeld, jurist ved Danske Service

“Brancheforeningen Danske Service anbefaler CleanManager på grund af det skræddersyede planlægningsprogram, der er tilpasset rengøringsbranchen og Danske Services overenskomst.”

CASE: CleanManager og e-conomic

Læs om, hvordan Thomas fra virksomheden Topp Rengøring droppede Excel og gule sedler til fordel for CleanManager og e-conomic. Skiftet resulterede i markante tidsbesparelser, mere overblik og smartere arbejdsgange.

Læs case

Brugerudtalelser på video

I videoerne herunder kan du høre hvordan rengøringssystemet CleanManager har gjort hverdagen lettere for vores kunder.

ServiceTeam, Nyborg Kommune logo
Miljørent A/S logo
ABJ Rengøring logo
Cklar Service logo
Thrane Erhverv A/S logo
Daseko Rengøring & Service ApS logo

Vil du også have mere tid og overblik?

Gør som over 8.000 andre, og opret en gratis prøve på CleanManager

...eller book en gratis online præsentation af CleanManager.

Få tips og trick til en lettere hverdag.
Følg CleanManager på sociale medier og nyhedsbrev!