Samarbejdspartnere

Oversigt over partnere og leverandørere

Samarbejdspartnere

Vi udvikler rengøringsbranchen sammen med disse

Danske Service logo

Danske Service

Brancheforening for rengøringsfirmaer

CleanManager samarbejde med Danske Service - Branche- og Arbejdsgiverforening for små og mellemstore servicevirksomheder. Samarbejdet betyder, at CleanManager-teamet altid er opdateret på den nyeste viden om servicebranchen og serviceoverenskomsten.

Besøg hjemmeside
BO Consult logo

BO Consult

Professionel servicerådgivning

CleanManager samarbejder med BO Consult ved afholdelse af flere årlige seminarer, hvor ledere i rengøringsbranchen kan blive klogere og få værktøjer til at udvikle deres virksomhed eller rengøringsafdeling.

Besøg hjemmeside

Prøv gratis i 14 dage

Telefonsupport alle hverdage kl. 9:00 - 16:00

Nem opstart og implementering

Jacob Barkfeld, jurist ved Danske Service

“Brancheforeningen Danske Service anbefaler CleanManager på grund af det skræddersyede planlægningsprogram, der er tilpasset rengøringsbranchen og Danske Services overenskomst.”

Medlemskaber og sponsorater

Vi støtter disse foreninger og tiltag

Dansk Rengøringsteknisk Forening logo

Dansk Rengøringsteknisk Forening

En forening indenfor rengøringsområdet

CleanManager er medlem af Dansk Rengøringsteknik Forening og sikrer på den måde en tæt dialog med rengøringsbranchen, hvilket giver mulighed for hele tiden at udvikle CleanManager efter branchens ønsker og behov.

Besøg hjemmeside
Rådet for Bedre Hygiejne logo

Rådet for Bedre Hygiejne

En indsats for sundhed

CleanManager er medlem af Rådet for Bedre Hygiejne. Rådet for Bedre Hygiejne arbejder for at sikre fokus på hygiejne gennem arrangementer, events, undersøgelser, samt små og større kampagner, der tilsammen kan skabe en forskel og en bedre hygiejne i Danmark.

Besøg hjemmeside
Dansk Rengøringsmesse logo

Dansk Rengøringsmesse

Årets messe i rengøringsbranchen

Besøg vores stand på messen og prøv planlægningsprogrammet CleanManager.

Besøg hjemmeside

Integrationer til lønsystemer

CleanManager har fuld integration til disse lønsystemer. Kan du ikke finde dit lønsystem, så er du meget velkommen til at kontakte os, så finder vi en løsning.

Integrationer til økonomisystemer

CleanManager har fuld integration til dette økonomisystem. Kan du ikke finde dit økonomisystem, så er du meget velkommen til at kontakte os, så finder vi en løsning.

Hosting

Leverandører af server og backup


Sentia - Hosting af CleanManager

I forbindelse med hosting af CleanManager samarbejder CleanManager med Sentia, som leverer den platform, hvor systemet kører. CleanManager har valgt Sentia som samarbejdspartner, da Sentia kan garantere, at alle kunders data til enhver tid ligger placeret udelukkende i Danmark og i fuld overensstemmelse med den danske lovgivning. Derudover garanterer Sentia 99,9 % oppetid på deres servere og dermed også på CleanManager.Besøg hjemmesideSentai Logo

ScanNet - Online backup

I forbindelse med backup af CleanManager samarbejder CleanManager med ScanNet DK A/S, da serverdrift foregår i Danmark i specialindrettede serverrum, som er tyverisikrede og udstyret med brandhæmmende energinanlæg. Alle servere er strømsvigtsikrede med UPS samt nødstrømsgenerator. Serverne overvåges 24 timer i døgnet, hvilket sikrer en oppetid på over 99 %.Besøg hjemmesideScanNet Logo

Konvertering

Leverandører af konverteringsløsninger


Bizz Zolutions - Konverteringspartner

Bizz Zolutions forhandler markedets bedste software. Bizz ønsker at være markedsledende i Danmark inden for service & implementering af ERP-løsninger. Bizz hjælper med at skabe gennemsigtighed i markedet for forretningsoftware gennem indsigt, ærlighed & innovation.

Besøg hjemmesideBizz Zolutions

IoT Fabrikken

RoomAlyzer Mini


IoT Fabrikken - sensorer til facility management

CleanManager samarbejder med IoT Fabrikken, der har udviklet en sensor, som kan måle på brugen af alle typer lokaler. Sensoren, RoomAlyzer Mini, kan hjælpe rengøringsteams med at fordele ressourcerne bedst muligt. Gevinsten er både tidsbesparelser og bedre rengøringskvalitet, da rengøringsmedarbejderen kan se præcis, hvor der er mest brug for rengøring.

Besøg hjemmesideIoT Fabrikken

    

Få tips og trick til en lettere hverdag.
Følg CleanManager på sociale medier og nyhedsbrev!