Innovation, Kvalitet, Planlægning, Udvikling

3 tips til en lettere lønkørsel i rengøringsbranchen

lettere lønkørsel

Det er sidst på måneden, og der skal køres løn. Du har skubbet opgaven til sidste øjeblik velvidende, at det igen vil stresse dig. Hvis du kan genkende dig selv, så har vi samlet 3 tips til dig, så du kan få en lettere lønkørsel hver måned. 

Vi kender alle den der ene opgave, som ligger og stirrer på os på skrivebordet. Den har ligget der i flere dage, men du bliver ved med at finde en overspringshandling eller en grund til, at lade den ligge en dag mere. 

Måske har du det sådan, når du skal lave løn. Eller måske har du ikke. Måske laver du endda lønnen i god tid – men er træt af de fejl, der opstår, når du ikke har fået de korrekte oplysninger fra dine medarbejdere, eller har skulle rykke for at få deres timesedler. 

Med disse 3 tips kan du få en lettere lønkørsel og minimere risikoen for fejl og ekstraarbejde. 

Tip 1 – Brug dag- eller ugesedler, og minimer fejl

Oplever I også, at der kan opstå fejl i månedssedlerne?

Det kan være svært at huske, hvor mange timer man nøjagtigt arbejdede for en måned siden, og der kan derfor opstå fejl, når medarbejderen afleverer sin månedsseddel. Lad i stedet medarbejderen afleverer dag- eller ugesedler, og minimer fejl. Gør det f.eks. til en fast rutine hver fredag for medarbejderen.

Tip 2 – Faste opgaver på timesedlen

Gør udfyldning af timesedlen så nem som muligt for medarbejderen

Har en medarbejder en eller flere faste opgaver hver uge, bør disse som standard fremgå på timesedlen. På den måde skal medarbejderen kun notere, hvis der har været afvigelser fra disse. Dette vil spare både dig og medarbejderen tid.

Tip 3 – Faste felter på timesedlen til transport

Er det nemt for medarbejderen at notere transport?

Få en lettere lønkørsel ved at have faste felter til transport, samt antal kørte kilometer. Dette gør processen nem og hjælper med at huske medarbejderen på, at notere al det data, som du skal bruge for at lave løn.

Med CleanManager kan du med et enkelt klik, eksportere hele dit løngrundlag fra til en fil, der kan importeres i dit lønsystem. Mere behøver du ikke at gøre!

Del artikel

Har du hørt det nyeste?

Ved at indtaste e-mail og klikke jo tak, tillader du at vi må sende information om nye blogindlæg samt nyhedsbreve til dig.

Du kan til enhver tid afmelde dig igen. Vi deler aldrig dine kontaktoplysninger med andre.