Kursus, Produkt, Uddannelse, Webinar

Videoer: Sådan bruger du CleanManager

Sådan bruger du CleanManager

Lær alt om CleanManager og se hvordan du kan planlægge din rengøring på den bedste måde. Spar både tid og penge på den rette planlægning, og optimer din rengøringsorganisation.

Maj måned bød på webinarer om hvordan du kan bruge CleanManager og CleanCalculator. Grundet Covid-19 har vi være nødsaget til at aflyse vores fysiske arrangementer, og få dem over som webinarer i stedet. Dette har vi heldigvis haft succes med. Webinaret “Sådan bruger du CleanManager i din rengøringsvirksomhed” varede ca. 4 timer og blev optaget undervejs. Vi har nu redigeret optagelsen og klippet til flere videoer, så du nemt og enkelt kan finde det du søger hjælp til. Se de første videoer forneden eller se alle videoer på vores YouTube playliste her.Vi har tilføjet alle videoerne på en playliste på YouTube som du kan tilgå her.


Vi håber du kan finde det du søger. Vi anbefaler at du besøger vores supportcenter, hvor du også kan finde en masse om CleanManager: https://cleanmanager.zendesk.com/hc/da

Ellers tvivl ikke med at kontakte os på supporten eller chatten.

CleanManager har åbent for telefonsupporten man-fredag kl. 09.00-17.00

+45 60 95 03 48

support@cleanmanager.dk

Prøv også vores live chat på vores hjemmeside www.cleanmanager.dk

Gik du glip af videoerne: “Sådan bruger du CleanCalculator i din rengøringsvirksomhed”? – Så lær alt om systemet her!

Del artikel

Har du hørt det nyeste?

Ved at indtaste e-mail og klikke jo tak, tillader du at vi må sende information om nye blogindlæg samt nyhedsbreve til dig.

Du kan til enhver tid afmelde dig igen. Vi deler aldrig dine kontaktoplysninger med andre.