Samarbejdspartnere

Danske Service
CleanManager samarbejde med Danske Service - Branche- og Arbejdsgiverforening for små og mellemstore servicevirksomheder. Samarbejdet betyder at CleanManager-teamet altid er opdateret på den nyeste viden om servicebranchen og serviceoverenskomsten.
Læs mere »

Hygiejnefokus
CleanManager samarbejder med Hygiejnefokus ved webinarer om rengøring, samt ved aktivt deltagelse på diverse temadage som Hygiejnefokus afholder.
Læs mere »

CleanCalculator
CleanManager anbefaler CleanCalculator.dk til beregning og tilbudsgivning på rengøringsopgaver.
Besøg CleanCalculator.dk og prøv systemet gratis i 14 dage.
Læs mere »

Medlemskaber og sponsorater

Dansk Rengøringsteknisk Forening
CleanManager er medlem af Dansk Rengøringsteknik Forening og sikrer på den måde en tæt dialog med rengøringsbranchen, hvilket giver mulighed for hele tiden at udvikle CleanManager efter branchens ønsker og behov.
Læs mere »

Rådet for Bedre Hygiejne
CleanManager er medlem af Rådet for Bedre Hygiejne. Rådet for Bedre Hygiejne arbejde for at sikre fokus på hygiejne gennem arrangementer, events, undersøgelser samt små og større kampagner, der tilsammen kan skabe en forskel og en bedre hygiejne i Danmark.
Læs mere »

Dansk Rengøringsmesse
CleanManager er hovedsponsor ved Dansk Rengøringsmesse. Besøg vores stand på messen og prøv planlægningsprogrammet CleanManager.
Læs mere »

Integration til lønsystemer

CleanManager integrerer på nuværende tidspunkt med lønsystemerne herunder. Kan du ikke finde dit lønsystem, så er du meget velkommen til at kontakte os, så finder vi en løsning. Kontakt »

Hosting

Hosting af CleanManager
I forbindelse med hosting af CleanManager.dk samarbejder CleanManager med Solido Hosting som leverer den platform hvor systemet kører. CleanManager har valgt Solido Hosting som samarbejdspartner, da Solido Hosting kan garantere at alle kunders data til enhver tid ligger placeret udelukkende i Danmark og i fuld overensstemmelse med den danske lovgivning. Derudover garanterer Solido Hosting 99,9 % oppetid på deres servere og dermed også på CleanManager.
Læs mere »

Online backup af CleanManager
I forbindelse med backup af CleanManager.dk samarbejder CleanManager med ScanNet DK A/S, da serverdrift foregår i Danmark i specialindrettede serverrum, som er tyverisikrede og udstyret med brandhæmmende inergénanlæg. Alle servere er strømsvigtsikrede med UPS samt nødstrømsgenerator. Serverne overvåges 24 timer i døgnet, hvilket sikrer en oppetid på over 99%.
Læs mere »