Om os

Mød holdet bag CleanManager

Om CleanManager-teamet

Bliv klogere på CleanManager


CleanManager udvikles af CleanManager ApS, som blev stiftet i 2010 af Jakob Witte Larsen og Frantz Furrer. Virksomheden har domicil i Odense.

Vores vision

Visionen bag CleanManager er at gøre administrationen af rengøringsorganisationen så effektiv og enkel som mulig. CleanManager udvikles specielt til rengøringsorganisationer, og vi arbejder hver dag på at gøre systemet bedre i tæt samarbejde med vores nuværende brugere.

Udviklingen af CleanManager

Der videreudvikles løbende på CleanManager, og der udgives løbende nye tilføjelser og funktioner til det eksisterende system. Udviklingen af CleanManager er styret af brugerne, og derfor er vores fokus hele tiden at forbedre systemet ud fra den feedback, vi løbende får. Vi modtager derfor meget gerne forslag til nye funktioner, funktionalitet eller andet. Har du feedback, bedes du skrive til support@cleanmanager.dk.

Historien og folkene bag CleanManager

Frantz Furrer havde under sin uddannelse i datateknologi et studiejob som rengøringsmedarbejder og inspektør. Under arbejdet oplevede han, hvilken tidskrævende arbejdsbyrde rengøringsorganisationen var underlagt i forbindelse med koordination og administration af medarbejderne og kunderne. På baggrund af sin viden om rengøringsbranchen og datateknologi besluttede han sig for i samarbejde med sin studiekammeret Jakob Witte Larsen at udvikle og markedsføre en IT-løsning, der kunne nedbringe arbejdsbyrden i forbindelse med koordination og administration af rengøringsorganisationen.

Stiftere og ejere Frantz Furrer og Jakob Witte Larsen
        
        

Virksomheden bag CleanManager

CleanManager ApS
Holkebjergvej 74
5250 Odense SV
CVR nr.: DK39230992
Tlf.nr.: +45 60 95 03 48
E-mail: support@cleanmanager.dk

  
    

Prøv gratis i 14 dage

Telefonsupport alle hverdage kl. 9:00 - 16:00

Nem opstart og implementering

Medarbejdere i CleanManager

Teamet bag rengøringssystemet

Frantz Furrer, Co-owner & Head of Sales ved CleanManager

Frantz Furrer

Co-owner & Head of Sales

Frantz har praktisk erfaring fra rengøringsbranchen som rengøringsassistent og inspektør. Hans dybdegående kendskab og netværk i branchen sikrer, at virksomhedens løsninger dækker de faktiske behov i rengøringsbranchen. Frantz har desuden en bachelor i Datateknologi.

Jakob Witte Larsen, Co-owner & Head of Development ved CleanManager

Jakob Witte Larsen

Co-owner & Head of Development

Jakob er hovedarkitekt bag CleanManager-systemet og har udviklet det hele fra bunden. Jakob er desuden Civilingeniør i Computer Systems Engineering og er knivskarp indenfor softwareudvikling. Hans strukturerede arbejdstilgang skaber løsninger af højeste kvalitet med øje for detaljen og målgruppen.

Sander Skovgaard Hansen, QA Manager & Frontend Developer hos CleanManager

Sander Skovgaard Hansen

QA Manager & Frontend Developer

Sander sikrer kvaliteten i udviklingen af CleanManager-systemet. Sander arbejder med brugervenlighed og udvikler samt gennemtester nye funktioner til systemet. Sander er uddannet datamatiker, og har en proffesionsbachelor i webudvikling.

René Dyhr, DevOps Manager & Frontend Developer hos CleanManager

René Dyhr

DevOps Manager & Frontend Developer

René overvåger driften af CleanManager-systemet og sikrer, at det altid kører problemfrit. Sammen med de andre Frontend-udviklere arbejder René også på udviklingen af systemet. René er uddannet webintegrator og har arbejdet med programmering siden 2009. René er også en del af supportteamet, som hjælper nye og nuværende brugere af systemet.

Nikolaos Pattelakis, Backend Developer & DevOps Agent ved CleanManager

Nikolaos Pattelakis

Backend Developer & DevOps Agent

Nikolaos er Backend-udvikler på CleanManager-systemet og arbejder i grænsefladen mellem front-end og back-end. Nikolaos er Diplomingeniør i Softwareteknologi.

Simon Benthin Munch, Backend Developer ved CleanManager

Simon Benthin Munch

Backend Developer

Simon er Backend-udvikler på CleanManager-systemet. Simon har en Bachelor i Datalogi, og arbejder med den komplekse del inde bag systemet.

Mike Kold Hermann, Frontend Developer ved CleanManager

Mike Kold Hermann

Frontend Developer

Som datamatiker fokuserer Mike på at forbedre brugervenligheden og arbejder aktivt med udvikling og testning af nye funktioner til CleanManager-systemet.

Asbjørn Kraft Jørgensen, Customer Success Manager ved CleanManager

Asbjørn Kraft Jørgensen

Customer Success Manager

Asbjørn har en Cand.merc. i Brand Management og Marketing Communication og hjælper vores kunder med at få succes med brugen af CleanManager. Han hjælper nye kunder i gang med brugen af CleanManager, og sidder klar til at svare på spørgsmål på mail, chat og telefon.

Patrick Rix Andersen, Customer Success Agent ved CleanManager

Patrick Rix Andersen

Customer Success Agent

Patrick har en kandidat i kultur, sprog og medier. Patrick taler flydende dansk, tysk og engelsk og arbejder med onboarding og support af både danske, tyske og engelske kunder. Patrick sidder klar til at svare på spørgsmål på mail, chat og telefon.

Maria Klint Jønsson, Customer Success Agent ved CleanManager

Maria Klint Jønsson

Customer Success Agent

Med en kandidatgrad i engelsk og flydende færdigheder i både dansk og engelsk er Maria en uundværlig del af vores support-team. Uanset om det er via mail, chat eller telefonsamtale, står Maria klar til at hjælpe vores kunder med at løse deres udfordringer. Maria sikrer, at både danske og engelske kunder oplever en problemfri onboarding og vedvarende support af høj kvalitet.

Florian Brämswig, Customer Support Agent ved CleanManager

Florian Brämswig

Customer Support Agent

Florian taler flydende dansk, engelsk og tysk og arbejder med at oversætte support- og marketingstekster, samt kommunikation med vores tyske og engelske kunder og samarbejdspartnere.

Tina Søllested Sejersen, Marketing Manager ved CleanManager

Tina Søllested Sejersen

Marketing Manager

Tina er grafisk designer og sikrer at CleanManager holder en rød tråd på tværs af medier og kanaler. Tina arbejder med design af brugergrænsefladen samt markedsføring af virksomheden. Tina er også en del af supportteamet, som hjælper nye og nuværende brugere af systemet.

Laura-Eileen Preil, Marketing, Support & Communications Agent ved CleanManager

Laura-Eileen Preil

Marketing, Support & Communications Agent

Laura har en kandidat i medievidenskab med fokus på bl.a. brugeroplevelse og digitalisering. Laura taler flydende tysk, dansk og engelsk og arbejder med onboarding og support af både danske og tyske kunder.

Lærke Cecilie Ditlevsen, Content Writer ved CleanManager

Lærke Cecilie Ditlevsen

Content Writer

Lærke arbejder med at udvikle engagerende og informativt indhold til vores blog, e-mails og sociale medier, med et skarpt øje på de seneste nyheder og trends inden for rengøringsbranchen. Med sin passion for at skabe fængslende tekster fokuserer hun på at formidle relevant viden på en klar og forståelig måde. Hendes arbejde er en vigtig del af vores indsats for at levere indsigtsfuldt indhold og praktiske råd, der kan anvendes i den daglige drift inden for rengøringssektoren.

Signe Bernt Lindegaard, Account Manager United Kingdom ved CleanManager

Signe Bernt Lindegaard

Account Manager United Kingdom

Signe har en bachelor i International Handel og Markedsføring og sikrer at nye kunder får den bedste opstart og oplevelse med systemet. Signe har tidligere selv arbejdet som rengøringsassistent, og har derfor et indgående kendskab til rengøringsbranchen.

Martin Schuster, Account Manager Denmark ved CleanManager

Martin Schuster

Account Manager Denmark

Med over seks års erfaring med forretningsudvikling og driftoptimering i en rengøringsvirksomhed har Martin opnået en dybdegående forståelse for branchen. Med Martin ved roret kan nye kunder forvente en strømlinet og tilfredsstillende introduktion til CleanManager.

Elisabeth Røge, Account Manager Germany

Elisabeth Røge

Account Manager Germany

Elisabeth har specialiseret sig i eksportsalg med primært fokus på det tyske marked. Elisabeth, der har boet i tyskland og taler flydende tysk, arbejder med at opbygge langsigtede forretningsrelationer til tyske kunder.

Jonas Dueskov, Financial Manager ved CleanManager

Jonas Dueskov

Financial Manager

Med en solid baggrund i økonomi varetager Jonas vores økonomiske og administrative opgaver. Derudover har han ekspertise i ESG-rapportering og bæredygtig forretningspraksis.

Tina Chergui, Service Assistant ved CleanManager

Tina Chergui

Service Assistant

Tina sikrer at alle interne serviceopgaver bliver udført til punkt og prikke, så bl.a. kaffen og frokosten altid er klar til tiden når vi har kundemøder og kursuser i huset.

Bjarne Overgaard, Konsulent ved CleanManager

Bjarne Overgaard

Konsulent

Bjarne er ekstern konsulent hos CleanManager og direktør for BO Consult ApS, der tilbyder professionel servicerådgivning indenfor rengøring. Bjarne har 25 års erfaring fra rengøringsbranchen, og afholder årligt flere seminarer i samarbejde med CleanManager.

Vil du vide mere?

Læs mere om andre emner

Rengøringssystem

Få en lettere hverdag med CleanManager

Lær at arbejde smart med CleanManager, og udnyt din virksomheds ressourcer til fulde.

Læs mere om rengøringssystemet

Referencer

Hør, hvad kunderne har at sige

Hvad siger andre danske rengøringsvirksomheder om CleanManager? Klik ind, og bliv klogere.

Læs udtalelser fra kunder

Nyhedsbrev

Hold dig ajour

Få tips og tricks til en lettere hverdag samt nyheder om rengøringsbranchen og CleanManager.

Tilmeld nyhedsbrev

Få tips og trick til en lettere hverdag.
Følg CleanManager på sociale medier og nyhedsbrev!