Om os

Mød holdet bag CleanManager

Om CleanManager-teamet

Bliv klogere på CleanManager


CleanManager udvikles af CleanManager ApS, som blev stiftet i 2010 af Jakob Witte Larsen og Frantz Furrer. Virksomheden har domicil i Odense.

Vores vision

Visionen bag CleanManager er at gøre administrationen af rengøringsorganisationen så effektiv og enkel som mulig. CleanManager udvikles specielt til rengøringsorganisationer, og vi arbejder hver dag på at gøre systemet bedre i tæt samarbejde med vores nuværende brugere.

Udviklingen af CleanManager

Der videreudvikles løbende på CleanManager, og der udgives løbende nye tilføjelser og funktioner til det eksisterende system. Udviklingen af CleanManager er styret af brugerne, og derfor er vores fokus hele tiden at forbedre systemet ud fra den feedback, vi løbende får. Vi modtager derfor meget gerne forslag til nye funktioner, funktionalitet eller andet. Har du feedback, bedes du skrive til support@cleanmanager.dk.

Historien og folkene bag CleanManager

Frantz Furrer havde under sin uddannelse i datateknologi et studiejob som rengøringsmedarbejder og inspektør. Under arbejdet oplevede han, hvilken tidskrævende arbejdsbyrde rengøringsorganisationen var underlagt i forbindelse med koordination og administration af medarbejderne og kunderne. På baggrund af sin viden om rengøringsbranchen og datateknologi besluttede han sig for i samarbejde med sin studiekammeret Jakob Witte Larsen at udvikle og markedsføre en IT-løsning, der kunne nedbringe arbejdsbyrden i forbindelse med koordination og administration af rengøringsorganisationen.

Stiftere og ejere Frantz Furrer og Jakob Witte Larsen
        
        

Virksomheden bag CleanManager

CleanManager ApS
Holkebjergvej 74
5250 Odense SV
CVR nr.: DK39230992
Tlf.nr.: +45 60 95 03 48
E-mail: support@cleanmanager.dk

  
    

Prøv gratis i 14 dage

Fri telefonsupport alle hverdage kl. 9:00 - 16:00

Nem opstart og implementering

Medarbejdere i CleanManager

Teamet bag rengøringssystemet

Frantz Furrer, Co-owner & Head of Sales ved CleanManager

Frantz Furrer

Co-owner & Head of Sales

Frantz har praktisk erfaring fra rengøringsbranchen som rengøringsassistent og inspektør. Hans dybdegående kendskab og netværk i branchen sikrer, at virksomhedens løsninger dækker de faktiske behov i rengøringsbranchen. Frantz har desuden en bachelor i Datateknologi.

Jakob Witte Larsen, Co-owner & Head of Development ved CleanManager

Jakob Witte Larsen

Co-owner & Head of Development

Jakob er hovedarkitekt bag CleanManager-systemet og har udviklet det hele fra bunden. Jakob er desuden Civilingeniør i Computer Systems Engineering og er knivskarp indenfor softwareudvikling. Hans strukturerede arbejdstilgang skaber løsninger af højeste kvalitet med øje for detaljen og målgruppen.

Sander Skovgaard Hansen, QA Manager hos CleanManager

Sander Skovgaard Hansen

QA Manager

Sander sikrer kvaliteten i udviklingen af CleanManager-systemet. Sander arbejder med brugervenlighed og udvikler samt gennemtester nye funktioner til systemet. Sander er uddannet datamatiker, og har en proffesionsbachelor i webudvikling.

René Dyhr, Operations Manager hos CleanManager

René Dyhr

Operations Manager

René overvåger driften af CleanManager-systemet og sikrer, at det altid kører problemfrit. Sammen med de andre Frontend-udviklere arbejder René også på udviklingen af systemet. René er uddannet webintegrator og har arbejdet med programmering siden 2009. René er også en del af supportteamet, som hjælper nye og nuværende brugere af systemet.

Anders Ørbæk Pedersen, Backend Developer ved CleanManager

Anders Ørbæk Pedersen

Backend Developer

Anders er Backend-udvikler på CleanManager-systemet. Han arbejder primært med systemets backend og er dermed med til at sikre at systemet fungerer optimalt. Anders er uddannet datamatiker og webintegrator.

Nikolaos Pattelakis, Backend Developer ved CleanManager

Nikolaos Pattelakis

Backend Developer

Nikolaos er Backend-udvikler på CleanManager-systemet og arbejder i grænsefladen mellem front-end og back-end. Nikolaos er Diplomingeniør i Softwareteknologi.

Simon Benthin Munch, Backend Developer ved CleanManager

Simon Benthin Munch

Backend Developer

Simon er Backend-udvikler på CleanManager-systemet. Simon har en Bachelor i Datalogi, og arbejder med den komplekse del inde bag systemet.

Asbjørn Kraft Jørgensen, Customer Success Agent ved CleanManager

Asbjørn Kraft Jørgensen

Customer Success Agent

Asbjørn har en Cand.merc. i Brand Management og Marketing Communication og hjælper vores kunder med at få succes med brugen af CleanManager. Han hjælper nye kunder i gang med brugen af CleanManager, og sidder klar til at svare på spørgsmål på mail, chat og telefon.

Patrick Rix Andersen, Customer Success Agent ved CleanManager

Patrick Rix Andersen

Customer Success Agent

Patrick har en kandidat i kultur, sprog og medier. Patrick taler flydende dansk, tysk og engelsk og arbejder med onboarding og support af både danske, tyske og engelske kunder. Patrick sidder klar til at svare på spørgsmål på mail, chat og telefon.

Tina Søllested Sejersen, Marketing Manager ved CleanManager

Tina Søllested Sejersen

Marketing Manager

Tina er grafisk designer og sikrer at CleanManager holder en rød tråd på tværs af medier og kanaler. Tina arbejder med design af brugergrænsefladen samt markedsføring af virksomheden. Tina er også en del af supportteamet, som hjælper nye og nuværende brugere af systemet.

Laura-Eileen Preil, Marketing & Support Agent ved CleanManager

Laura-Eileen Preil

Marketing & Support Agent

Laura har en kandidat i medievidenskab med fokus på bl.a. brugeroplevelse og digitalisering. Laura taler flydende tysk, dansk og engelsk og arbejder med onboarding og support af både danske og tyske kunder.

Florian Brämswig, Support Center Agent ved CleanManager

Florian Brämswig

Support Center Agent

Florian taler flydende dansk, engelsk og tysk og arbejder med at oversætte support- og marketingstekster, samt kommunikation med vores tyske og engelske kunder og samarbejdspartnere.

Martin Drikkjær Rüdiger, New Bizz Developer ved CleanManager

Martin Drikkjær Rüdiger

New Bizz Developer

Martin har mange års erfaring indenfor telemarketing og mødebooking. Hans behagelige facon og smittende humør giver en positiv, oplysende og faglig dialog med nye kunder om, hvad CleanManager kan tilbyde.

Signe Bernt Lindegaard, Account Manager ved CleanManager

Signe Bernt Lindegaard

Account Manager

Signe har en bachelor i International Handel og Markedsføring og sikrer at nye kunder får den bedste opstart og oplevelse med systemet. Signe har tidligere selv arbejdet som rengøringsassistent, og har derfor et indgående kendskab til rengøringsbranchen.

Elisabeth Røge, Account Manager Germany

Elisabeth Røge

Account Manager Germany

Elisabeth har specialiseret sig i eksportsalg med primært fokus på det tyske marked. Elisabeth, der har boet i tyskland og taler flydende tysk, arbejder med at opbygge langsigtede forretningsrelationer til tyske kunder.

Tina Chergui, Intern Service ved CleanManager

Tina Chergui

Intern Service

Tina sikrer at alle interne serviceopgaver bliver udført til punkt og prikke, så bl.a. kaffen og frokosten altid er klar til tiden når vi har kundemøder og kursuser i huset.

Bjarne Overgaard, Konsulent ved CleanManager

Bjarne Overgaard

Konsulent

Bjarne er ekstern konsulent hos CleanManager og direktør for BO Consult ApS, der tilbyder professionel servicerådgivning indenfor rengøring. Bjarne har 25 års erfaring fra rengøringsbranchen, og afholder årligt flere seminarer i samarbejde med CleanManager.

Vil du vide mere?

Læs mere om andre emner

Rengøringssystem

Få en lettere hverdag med CleanManager

Lær at arbejde smart med CleanManager, og udnyt din virksomheds ressourcer til fulde.

Læs mere om rengøringssystemet

Referencer

Hør, hvad kunderne har at sige

Hvad siger andre danske rengøringsvirksomheder om CleanManager? Klik ind, og bliv klogere.

Læs udtalelser fra kunder

Nyhedsbrev

Hold dig ajour

Få tips og tricks til en lettere hverdag samt nyheder om rengøringsbranchen og CleanManager.

Tilmeld nyhedsbrev

Få tips og trick til en lettere hverdag.
Følg CleanManager på sociale medier og nyhedsbrev!