Frantz Furrer og Jakob Witte Larsen, stiftere og ejere af CleanManager

Bliv klogere på CleanManager


CleanManager udvikles af CleanManager ApS, som blev stiftet i 2010 af Jakob Witte Larsen og Frantz Furrer. Virksomheden har domicil i Odense.

Vores vision

Visionen bag CleanManager er at gøre administrationen af rengøringsorganisationen så effektiv og enkel som mulig. CleanManager udvikles specielt til rengøringsorganisationer, og vi arbejder hver dag på at gøre systemet bedre i tæt samarbejde med vores nuværende brugere.

Udviklingen af CleanManager

Der videreudvikles løbende på CleanManager, og der udgives løbende nye tilføjelser og funktioner til det eksisterende system. Udviklingen af CleanManager er styret af brugerne, og derfor er vores fokus hele tiden at forbedre systemet ud fra den feedback, vi løbende får. Vi modtager derfor meget gerne forslag til nye funktioner, funktionalitet eller andet. Har du feedback, bedes du skrive til support@cleanmanager.dk.

Historien og folkene bag CleanManager

Frantz Furrer havde under sin uddannelse i datateknologi et studiejob som rengøringsmedarbejder og inspektør. Under arbejdet oplevede han, hvilken tidskrævende arbejdsbyrde rengøringsorganisationen var underlagt i forbindelse med koordination og administration af medarbejderne og kunderne. På baggrund af sin viden om rengøringsbranchen og datateknologi besluttede han sig for i samarbejde med sin studiekammeret Jakob Witte Larsen at udvikle og markedsføre en IT-løsning, der kunne nedbringe arbejdsbyrden i forbindelse med koordination og administration af rengøringsorganisationen.

Stiftere og ejere Frantz Furrer og Jakob Witte Larsen

Virksomheden bag CleanManager

CleanManager ApS
Hvidkærvej 23A
5250 Odense SV
CVR nr.: DK39230992
Tlf.: +45 60 95 03 48
E-mail: support@cleanmanager.dk

Prøv gratis i 14 dage

Fri telefonsupport alle hverdage kl. 9-17

Nem opstart og implementering

Medarbejderne i CleanManager

Mød teamet bag rengøringssystemet

Frantz Furrer, Ejer og salgschef ved CleanManager

Frantz Furrer

Ejer og salgschef

Frantz har praktisk erfaring fra rengøringsbranchen som rengøringsassistent og inspektør. Hans dybdegående kendskab og netværk i branchen sikrer, at virksomhedens løsninger dækker de faktiske behov i rengøringsbranchen. Frantz har desuden en bachelor i Datateknologi.

Jakob Witte Larsen, Ejer og udviklingschef ved CleanManager

Jakob Witte Larsen

Ejer og udviklingschef

Jakob er hovedarkitekt bag CleanManager-systemet og har udviklet det hele fra bunden. Jakob er desuden Civilingeniør i Computer Systems Engineering og er knivskarp indenfor softwareudvikling. Hans strukturerede arbejdstilgang skaber løsninger af højeste kvalitet med øje for detaljen og målgruppen.

Martin Drikkjær Rüdiger, New Bizz Developer ved CleanManager

Martin Drikkjær Rüdiger

New Bizz Developer

Martin har mange års erfaring indenfor telemarketing og mødebooking. Hans behagelige facon og smittende humør giver en positiv, oplysende og faglig dialog med nye kunder om, hvad CleanManager kan tilbyde.

Tina Søllested Sejersen, Marketing / UX designer ved CleanManager

Tina Søllested Sejersen

Marketing / UX designer

Tina er grafiker og arbejder med CleanManagers grafiske identitet. Som uddannet mediegrafiker med mange års erfaring sikrer Tina, at CleanManager holder en rød tråd på tværs af medier og kanaler. Tina arbejder også med markedsføring af virksomheden samt supportering af kunder.

Johan Fagerberg, Front-end-udvikler ved CleanManager

Johan Fagerberg

Frontend-udvikler

Johan assisterer Jakob med at udvikle CleanManager-systemet. Johans primære fokusområde er optimering af brugervenligheden og at gøre arbejdsgangene så nemme og enkle som muligt. Johan har desuden fingeren på pulsen i forhold til nye, innovative teknologier, som kan blive brugbare i fremtiden.

Sander Skovgaard Hansen,Frontend-udvikler hos CleanManager

Sander Skovgaard Hansen

Frontend-udvikler

Sander assisterer Jakob i udviklingen af CleanManager-systemet. Sander arbejder med brugervenlighed og udvikler samt gennemtester nye funktioner til systemet. Sander er uddannet datamatiker, og har en proffesionsbachelor i webudvikling.

Anders Ørbæk Pedersen, Backend-udvikler ved CleanManager

Anders Ørbæk Pedersen

Backend-udvikler

Anders er Backend-udvikler på CleanManager-systemet. Han arbejder primært med systemets backend og er dermed med til at sikre at systemet fungerer optimalt. Anders er uddannet datamatiker og web-integrator.

Vil du vide mere?

Læs mere om andre emner

Rengøringssystem

Få en lettere hverdag med CleanManager

Lær at arbejde smart med CleanManager, og udnyt din virksomheds ressourcer til fulde.

Læs mere om rengøringssystemet

Referencer

Hør, hvad kunderne har at sige

Hvad siger andre danske rengøringsvirksomheder om CleanManager? Klik ind, og bliv klogere.

Læs udtalelser fra kunder

Nyhedsbrev

Hold dig ajour

Få tips og tricks til en lettere hverdag samt nyheder om rengøringsbranchen og CleanManager.

Tilmeld nyhedsbrev

Få tips og trick til en lettere hverdag.
Følg CleanManager på sociale medier og nyhedsbrev!