CleanManager logo closeup

Persondatapolitik


Herunder gives et overblik over håndteringen af persondata i CleanManager ApS i forbindelse med selskabets rolle som databehandler ved udbydelsen af applikationen CleanManager.

Persondataloven og databeskyttelsesloven

CleanManager ApS er omfattet af persondataloven og databeskyttelsesloven. Selskabet agerer som databehandler overfor de kunder, der tegner et abonnement på applikationen CleanManager.

Som databehandler indgår vi en skriftlig aftale med de dataansvarlige (dig som kunde) og behandler udlukkende den dataansvarliges data efter instruks fra denne. Denne skriftlige aftale består af vores abonnementsvilkår samt en databehandleraftale.

Anvendelse og opbevaring af persondata

CleanManager ApS stiller applikationen CleanManager til rådighed, som blandt andet giver mulighed for følgende overordnede behandlingsaktiviteter som kan involvere personoplysninger:

  • Medarbejderadministration, herunder opbevaring af stamdata, planlægning af arbejde, registrering af arbejdstidspunkter, lønberegning, rapportering, intern kommunikation m.m.

  • Kundeadministration, herunder opbevaring af stamdata, planlægning af opgaver, faktureringsberegning, rapportering, kommunikation m.m.

Det er kundens ansvar, at der er tilstrækkelig lovligt behandlingsgrundlag for de oplysninger som indtastes i applikationen. Det er desuden kundens ansvar at sikre hvem der tildeles adgang til data registreret i CleanManager.

Behandling af kunders persondata sker udelukkende ud fra kundens instruks, og består primært i opbevaring af data, herunder backup.
Ud over opbevaringen af data kan behandlingen bestå i:

  • Databehandling og bearbejdning i forbindelse med import af kundedata.

  • Tilgang til data i forbindelse med support for at hjælpe kunderne i forbindelse med brugen af applikationen.

CleanManager ApS garanterer, at virksomheden ikke anvender kunders data til eget formål og desuden aldrig videregiver data til tredjepart med mindre dette sker ud fra kundens udtrykkelige instruks.

Udlevering af data ved evt. kontraktophør er defineret i abonnementsvilkårene for CleanManager.

Underdatabehandlere

I forbindelse med driften af CleanManager benyttes underdatabehandlere, som er med til at sikre et tilstrækkeligt sikkerhedsniveau i forbindelse med opbevaringen og håndteringen af kundernes data. Der samarbejdes udelukkende med større og velansete virksomheder som kan garantere korrekt og sikker behandling af data.

Der benyttes underdatabehandlere inde for følgende områder:

  • Serverdrift og hosting

  • SMS-udsending

  • E-mail-udsending

  • Backup

Ingen resultater.

Persondataansvarlig

Jakob Witte Larsen
Ejer og udviklingschef
Certificeret i Persondataret, SDU, 2017

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores persondatapolitik, sikkerhed eller generelt omkring lovgivningen vedr. behandling af persondata, så kontakt os endelig. Telefonsupporten er åben alle hverdage kl. 9-17 på tlf.: +45 60 95 03 48.

Gå til support

Abonnementsvilkår

Læs mere omkring håndtering af persondata og sikkerhed i vores abonnementsvilkår og tilhørende databehandleraftale.

Gå til abonnementsvilkår

Vil du vide mere?

Læs mere om rengøringssystemet CleanManager

Om os

Bag om CleanManager-teamet

Læs mere om, hvordan idéen til CleanManager opstod, samt hvem der står bag udviklingen og salget.

Læs mere om CleanManager-teamet

Opstart

Er du klar til at komme i gang?

Se vores implementeringsplan, og bliv klogere på, hvordan du nemmest muligt kommer i gang og får udbytte af rengøringssystemet.

Se implementeringsplan

Support

Brug for hjælp?

Vi er klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål eller brug for rådgivning. Telefonsupporten er åben alle hverdage kl. 9-17.

Gå til support

Prøv CleanManager gratis i 14 dage!

Gør som over 1000 andre, og opret en gratis prøve på CleanManager

...eller book en gratis online præsentation af CleanManager.

Sikker opbevaring af dine data

Få en lettere hverdag

Daglig backup af dine data