Kursus, Uddannelse, Udvikling, Webinar

Videoer: Sådan bruger du CleanCalculator

Sådan bruger du CleanCalculator

Lær alt om CleanCalculator og se hvordan du beregner rigtigt, og sikrer dig en ordentlig dokumentation for dit tilbud. Med CleanCalculator optimerer du din rengøringsorganisation med de rette værktøjer og hygiejneindsatser.

Maj måned bød på webinarer om hvordan du kan bruge CleanManager og CleanCalculator. Grundet Covid-19 har vi være nødsaget til at aflyse vores fysiske arrangementer, og få dem over som webinarer i stedet. Dette har vi heldigvis haft succes med. Webinaret “Sådan bruger du CleanCalculator i din rengøringsvirksomhed” varede ca. 4 timer og blev optaget undervejs. Vi har nu redigeret optagelsen og klippet til flere videoer, så du nemt og enkelt kan finde det du søger hjælp til.

CleanCalculator er et smart beregningssystem rettet mod rengøringsvirksomheder. Der er mange ting man skal være forberedt på i disse tider, men så snart du har fået alle dine informationer registreret, er CleanCalculator utrolig nemt at bruge.
Se de første videoer forneden eller se alle videoer på vores YouTube playliste her.Vi har tilføjet alle videoerne på en playliste på YouTube som du kan se her.

Vi håber du kan finde det du søger. Vi anbefaler at besøge vores supportcenter, hvor du også kan finde informationer og how-to om CleanCalculator: https://cleanmanager.zendesk.com/hc/da

Ellers tvivl ikke med at kontakte os på supporten eller chatten.

CleanManager har åbent for telefonsupporten man-fredag kl. 09.00-17.00

+45 60 95 03 48

support@cleanmanager.dk

Prøv også vores live chat på vores hjemmeside www.cleanmanager.dk

Gik du glip af videoerne: “Sådan bruger du CleanManager i din rengøringsvirksomhed”? – Så lær alt om systemet her!

Del artikel

Har du hørt det nyeste?

Ved at indtaste e-mail og klikke jo tak, tillader du at vi må sende information om nye blogindlæg samt nyhedsbreve til dig.

Du kan til enhver tid afmelde dig igen. Vi deler aldrig dine kontaktoplysninger med andre.