Event, Innovation, Messe, Rådgivning, Uddannelse, Udvikling

Rent Digitalt var en ren succes

Rent digitalt

For første gange nogensinde blev Rent Digitalt afholdt tirsdag d. 3 marts 2020. Dagen på Scandic Odense gik over alle forventninger med glade deltagere og samarbejdspartnere, der også bidrog med spændende oplæg og ny viden. Samtidig blev CleanManager’s 10-års jubilæum også fejret med kage, rød løber og goodiebags til deltagerne.

Rent Digitalt blev udsolgt allerede en måned efter tilmelding var åben, så det tør siges, at der var stor interesse for et event som dette i rengøringsbranchen.

For at give deltagerne så meget digital indsigt som muligt viste og fortalte samarbejdspartnerne om deres smarte digitale muligheder.

Oplæg

Rent Digitalt ved CleanManager

Alle oplæg kan hentes gratis på www.rentdigitalt.dk under udstillere og oplægsholdere

AMU-Fyn – Kommunikation med digital Rengøringsordbog

AMU-Fyn viste deres digitale rengøringsordbog, som nu også kan oversætte til arabisk. Med flere sprog og nationaliteter i rengøringsbranchen mindsker oversætninger misforståelser og fejl i rengøringsarbejdet for medarbejdere.

Champ – Forbedr kvalitet og effektivitet med sidemandsoplæring

Med en god sidemandsoplæring sikre man sine nye medarbejdere en professionel oplæring. Med Champ’s digitale produkt kan man nemt registrere hvordan arbejdet udføres bedst og sikrest muligt bl.a. via billeder og videoer.

CleanCalculator – Sådan laver du et godt rengøringstilbud online

Hvor meget koster det egentlig at regne forkert? Med CleanCalculator får du den rigtige beregning og det korrekte tilbud. Samtidig med det får du også belæg og dokumentation, som dokumentere din beregning. CleanCalculator kan fås med CleanManager her.

Nordic Screening – Få sikkerhed for dine medarbejderes kompetencer

Screen dig til en top rengøring med kvalificerede medarbejdere. Med Nordic Screening sikre du dig at dine medarbejdere opfylder kravene, og har den rette faglighed til jobbet. På den måde forholder du dig professionelt i din rengøringsorganisation.

ProLøn – Sådan laver du rigtig løn i rengøringsbranchen

Spar tid med digital og brugervenlig lønbehandling, og administrer professionelt og sikkert. ProLøn kan hjælpe dig med alt hvad du har behov for, så du får lavet en korrekt løn til dine medarbejdere. 

Lasso X – Lær at kende dine kunder, nye kunder og konkurrenter

Med Lasso X’s digitale nyhedsportal kan du skræddersy hvilke brancher og virksomheder du gerne vil vide mere om. Hold dig opdateret på markedet og sikre dig at du er up-to-date, og få inspiration fra både kunder og konkurrenter.

Bizz Zolutions – Få dine kunder til at betale til tiden

Det kan være svært at være efter sine kunder der ikke betaler til tiden. Med Hokas kan du nemt og enkelt give besked til dine kunder som mangler at betale, uden at blive usikker på jeres relation.

CleanManager – Få styr på dine rengøringsplaner

Få styr på din rengøringsplanlægning og læg en smart og nem plan for dig og dine medarbejdere. Med CleanManager kan du gratis lægge en plan på CleanPlan.org og få den oversat til fem forskellige sprog. På den måde mindsker du misforståelser og fejl i din rengøringsorganisation.

Stemningsfilm af Rent Digitalt d. 3 marts 2020 på Scandic Odense

Events bevarer de gode relationer

CleanManager vil gerne give den bedste service og levere topkvalitet hele vejen igennem. Ved at afholde events flere gange om året skabes der større og værdifulde relationer mellem kunderne, hvilket CleanManager vægter højt!

Sidst på dagen blev der uddelt goodiebags som samarbejdspartnerne også var med til at donere. Her blev der bl.a. doneret slik, kuglepinde, musemåtter, to-go-kopper og meget mere.

Vi er overbeviste om at deltagerne gik hjem med mere digital viden, som kan styrke og optimere deres rengøringsorganisationer. CleanManager ser frem til flere events.

Skab værdi i din organisation og for dine kunder ved at hente alle oplæg gratis på www.rentdigitalt.dk under udstillere og oplægsholdere.

Har du spørgsmål ang. dine digitale muligheder er du altid velkommen til at kontakte os på supporten +45 60 95 03 48 eller vores chat på cleanmanager.dk

Del artikel

Har du hørt det nyeste?

Ved at indtaste e-mail og klikke jo tak, tillader du at vi må sende information om nye blogindlæg samt nyhedsbreve til dig.

Du kan til enhver tid afmelde dig igen. Vi deler aldrig dine kontaktoplysninger med andre.