Beregn og begrund dit tilbud på rengøring

Selv med mange års erfaring fra rengøringsbranchen er det umuligt at give et korrekt tilbud uden et ordenligt beregningsgrundlag. I værste fald kan du få en kunde, som giver dig flere udgifter end indtægter. Det undgår du med CleanCalculator

685 DKK/mdr.

Få succes når du giver tilbud på rengøring

Stikker du fingeren op i luften, når du skal sætte pris på din rengøring? Eller giver du bare en billigere pris end konkurrenten? Begge dele kan give dårlig drift i din virksomhed og resultere i, at du taber penge på dine opgaver samt mister kunden. Få korrekt tilbudsberegning, så du har styr på dækningsbidraget og kan begrunde, at dit tilbud på rengøring er rigtig.

Tilbud på rengøring

Prøv gratis i 14 dage

Fri telefonsupport alle hverdage kl. 9-16

Nem opstart og implementering

Hvor lang tid tager rengøringen

Det første du skal gøre er, at måle lokalerne op, som skal gøres rent. Dine opmålinger, lokaletyperne, rengøringsfrekvensen og opgavens sværhedsgrad indtastes i CleanCalculator.

Hvad skal rengøringen koste

CleanCalculator udregner et forslag til, hvor lang tid der skal sættes af til at gøre hver enkelt lokale rent. Hertil tilføjer du eventuelle periodiske opgaver eller ekstra tidsforbrug (tømme opvaskemaskine, gå ud med affald etc.). CleanCalculator beregner et forslag til det månedlige tidsforbrug samt materiale- og medarbejderudgifter. Du kan efterfølgende justere din tid og pris, så du kommer frem til den ønskede ydelse og dækningsbidrag.

Giv tilbud på rengøring

Når du har færdiggjort dit tilbudsgrundlag, opretter CleanCalculator alle de dokumenter, du skal bruge (tilbud, kontrakt, rengøringsplan m.m.). Skabelonerne til dokumenterne kan tilpasses din virksomhed, så du får personlige og professionelle dokumenter og kan begrunde, at din pris er den rigtige i forhold til kundens ønsker.

Abonnementsvilkår

Læs vores vilkår og betingelser for oprettelse af abonnement på CleanCalculator:

Abonnementsvilkår

Databehandleraftale

Vores databehandleraftale forelægger som et tillæg til abonnementsvilkårene og kan tilgås herunder:

Databehandleraftale

Hvad koster det at regne 15 min forkert?

Modulet Indtjekning i CleanManager


Regnestykket ovenfor er et eksempel på, hvad det betyder, hvis du bruger 15 min. for meget på rengøring hos én kunde med daglig rengøring. Regner vi med et dækningsbidrag på 20% på nye kunder, svarer det til, at du skal hente en årlig meromsætning på (12.600/20) x 100 = 63.000 kr. for at dække tabet.

Om CleanCalculator

CleanCalculator, der er et tilbuds- og beregningssystem specielt udviklet til rengøringsbranchen, har eksisteret siden 2004 og var oprindeligt programmeret i excel. Systemet er udviklet løbende og udkom første gang online i 2012. CleanCalculator benytter nøgletal udviklet af Bjarne Overgaard fra BO Consult ApS til tilbudsgivning i rengøringsbranchen. Nøgletallene er udviklet og testet gennem 25 år.

Hvad kan CleanCalculator gøre for dig?

Systemet kan først og fremmest give dig en professionel og målrettet tilbuds- og ressourceberegning på både store og små rengøringsopgaver. Når din tilbudsberegning er korrekt, har du styr på dit dækningsbidrag. Det sikrer dig, at det tilbud du giver til kunden, kan give dig penge på bundlinjen.

Bjarne Overgaard og Frantz Furrer

Andre tillægsmoduler

Læs mere om andre moduler

Serviceaftaler

Fakturering af kunder på 1 minut!

Få en nemmere styring og fakturering af kunder med direkte integration til e-conomic.

Læs mere om Serviceaftaler

Rapporter

Smarte, digitale rapporter uden besvær

Sig farvel til rapporter på papir, og få en bedre håndtering og tilpasning af rapporter i din virksomhed.

Læs mere om Rapporter

Løneksport

Lønberegning med ét klik!

Slip for manuelt tastearbejde, og lad CleanManager beregne løngrundlag med alle tillæg og takster.

Læs mere om Løneksport

Vil du også have mere tid og overblik?

Gør som over 3000 andre, og opret en gratis prøve på CleanManager

...eller book en gratis online præsentation af CleanManager.

Få tips og trick til en lettere hverdag.
Følg CleanManager på sociale medier og nyhedsbrev!