Hvordan beregner jeg min pris på rengøring og  

Hvor lang tid tager det at gøre rent, og hvad skal det koste? CleanCalculator er dit værktøj til at lave professionelle tilbud på rengøring. Så ved du, hvad du kommer til at tjene på hver enkelt kunde.

Eller log ind på din konto
danren service logo
servisyd logo
ide rengøring
cklar service logo

Tjen penge på rengøring

CleanCalculator hjælper dig til at fastsætte korrekt tid på en rengøringsopgave, så du kommer frem til den rigtige pris. Du får også beregnet dine omkostninger, så du kender dit dækningsbidrag på hver enkelt opgave.

3 skridt til et succesfuldt tilbud

første skridt pris på rengøring

Besøg kunden

Se de lokaler, der skal gøres rent, og spørg til kundens ønsker

andet skridt pris på rengøring

Beregn prisen

CleanCalculator hjælper dig med at beregne tidsforbrug og alle udgifter

tredje skridt pris på rengøring

Send tilbud

Lav automatisk alle salgsdokumenter og send dit tilbud til kunden

Vind flere kunder til dit rengøringsfirma

Vores kunder oplever, at de får lettere ved at lave tilbud og vinde rengøringskunder med professionelle salgsdokumenter. Det handler ikke om at være billigst - men om at skabe tillid mellem dig og kunden. Gør du det, øger du dine muligheder for at vinde rengøringskontrakten.

Mange rengøringsvirksomheder slår sig op på at være “bedst og billigst”. Den typiske metode til at fastsætte en pris er at finde ud af, hvad konkurrenten tager, og så ligge sin egen pris lidt lavere. Hvis du vil drive en succesfuld rengøringsvirksomheder skal du samle på tilfredse og loyale kunder. Den type kunder vælger dig ikke, fordi du er billigst - de vælger dig, fordi de har tillid til dig.

Læs mere

få kunder til rengøringsfirma
få kunder til rengøringsfirma
hvor lang tid tager det at gøre rent
hvor lang tid tager det at gøre rent
hvor lang tid tager det at gøre rent

Udregn dækningsbidrag på rengøring - også på de store opgaver

Har du ikke afsat nok tid til en stor rengøringsopgave, kan du ende med at miste penge på bundlinjen. Din kunde bliver utilfreds, og vælger måske en af dine konkurrenter i stedet. CleanCalculator gør det lettere for dig at regne rigtigt og dokumentere tid og pris overfor kunden.

Har du prøvet at sætte for lidt tid af til en opgave? Så kender du også konsekvenserne. Du skal bruge længere tid på opgaven end beregnet, hvilket øger dine lønudgifter og dermed påvirker dit dækningsbidrag. Måske endda i en sådan grad, at du ikke tjener penge på opgaven. Bruger du ikke ekstra tid på opgaven, risikerer du at få en utilfreds kunde, som måske vælger en af dine konkurrenter til at overtage opgaven.

Læs mere

Lav flere tilbud på mindre tid

CleanCalculator sparer dig for tid og arbejde ved at lave alle salgsdokumenter automatisk og samle dem på ét sted. Vi har lavet alle de dokumenter, du skal bruge såsom rengøringskontrakt, salgsbrev, rengøringsinstruktion, nøglekvittering, dørmærkater mm., og du kan få dokumenterne tilpasset med dit eget logo.

Uanset hvor mange i virksomheden der laver tilbud, er det en fordel at have dokumenterne samlet på et sted. Det gør arbejdet lettere, når der skal oprettes nye tilbud eller eksisterende tilbud skal tilpasses – og det sikrer, at du har en ensartet arbejdsgang for alle sælgere, og for dig selv. Kom foran dine konkurrenter ved at tilbyde nye kunder en hurtig og professionel tilbudsprocess.

Læs mere

skabelon til tilbud på rengøring
skabelon til tilbud på rengøring
"CleanCalculator har optimeret vores proces med kalkulation og tilbudsskrivning, så vi nu kan tilbyde vores kunder en hurtigere sagsgang. Vi er alt i alt meget tilfredse med softwaren."
Jan Christian Klampe, salgsdirektør hos Danren Bogdol A/S

Se flere kundereferencer

Personlig kundesupport

Vores team sidder klar på telefonen med personlig support inden for vores åbningstider. Du kan også søge hjælp i vores hjælpeartikler, som har du har adgang til 24/7.

Se hjælpeartiklerne

Lav dit næste tilbud i CleanCalculator

Få 14 dages gratis prøve uden binding

CleanCalculator team

Teamet bag skærmen

CleanCalculator er udviklet til at give tilbud på rengøring og er testet igennem 25 år.

Se teamet bag CleanCalculator

CleanCalculator abonnementsvilkår

Abonnementsvilkår

Læs vores vilkår og betingelser for oprettelse af abonnement på CleanCalculator.

Se abonnementsvilkår

CleanCalculator databehandleraftale

Databehandleraftale

Vores databehandleraftale foreligger som et tillæg til abonnementsvilkårene.

Se databehandleraftale