Information, Kvalitet, Rådgivning, Udvikling

4 gratis værktøjer til rengøringsbranchen

gratis værktøjer til rengøringsbranchen

Ønsker du at starte et rengøringsfirma, eller er du allerede godt i gang og ønsker at vækste? Vi viser dig 4 gratis online værktøjer, som du kan bruge allerede i dag, og komme foran dine konkurrenter.

I denne artikel ser vi nærmere på gratis værktøjer til rengøringsbranchen, der findes på nettet, som du kan bruge i din rengøringsvirksomhed. Når du har læst denne artikel, vil du kunne arbejde mere smart og effektivt, og dermed komme foran dine konkurrenter. Vi ser nærmere på 4 konkrete gratis online værktøjer:

  • CVR – find potentielle kunder
  • Rengøringsordbogen – oversættelse af ord i rengøringsbranchen
  • Udbud – find udbud der matcher din virksomhed
  • CleanPlan – lav gratis rengøringsplaner

Find og opsøg de rigtige kunder

www.cvr.dk får du nogle gode og gratis online muligheder, for at optimere din salgsprocess og finde relevante stamdata. Det kan være regnskaber og relevante personer. Det første man ser på www.cvr.dk er en søgemulighed. Her kan man søge på virksomheder og finde deres stamoplysninger. Man kan søge på et cvrnummer eller et navn, og klikke sig ind på den pågældende virksomhed. Her kan man blandt andet kan se, om virksomheden er reklamebeskyttet, hvilken status virksomheden har, virksomhedens formål og bibrancher, hvornår de har regnskabsår og andre relevante oplysninger. Derudover kan man se, hvem der sidder i ledelsen, hvem der har stiftet selskabet, og hvem der ejer det. Man kan helt gratis hente regnskab og derved få oplysninger om virksomhedens økonomiske tilstand.

Noget der er meget relevant er, hvor mange ansatte virksomheden har, og hvilken udvikling det har været i antallet.

Finde potentielle kunder i bestemte brancher

Under søgefeltet på forsiden er det muligt at afgrænse sin søgning. Du kan f.eks. vælge at søge på virksomhedsform/ -status, antal ansatte, om de er reklamebeskyttet, kommune eller region. Og så kan du søge i en bestemt branche. Du kan altså målrette din søgning efter den service du tilbyder, og få en liste over potentielle kunder. Når du har målrettet sin søgning, kan du downloade den som en excel-fil, hvor alle stamoplysninger oplistes inkl. telefonnummer og e-mail, hvis dette er registreret. Nu har du en liste over relevante potentielle kunder, du kan kontakte med dit tilbud.

Bedre kommunikation ved brug af Rengøringsordbogen

Rengøringsordbogen er et godt værktøj for ledere i rengøringsbranchen, som har udfordringer med kommunikation med medarbejdere, der ikke taler dansk. Appen er gratis, og kan hentes til både iPhone og Android.  

I rengøringsbranchen er der mange medarbejder, som taler forskellige sprog. Appen hjælper ledere med at kommunikere med medarbejderne i marken. I ordbogen kan man finde begreber fra rengøringsbranchen oversat til engelsk. Hvis det ikke er nok med det engelske ord, giver ordbogen også et billede og en beskrivelse. Rengøringsordbogen har også samlet en del instruktionsvideoer til forskellige rengøringsopgaver, så medarbejderne nemt kan se, hvad de skal gøre. 

Find rengøring i udbud

www.udbud.dk kan du følge med i udbud fra staten, kommunerne, regionerne og EU helt gratis. Du kan oprette dig som leverandør, hvor du som minimum skal oplyse dit navn, e-mail og telefonnummer. Som leverandør kan du, når du er logget ind, gemme dine søgninger. Du kan finde andre leverandører, få besked om ændringer i dine gemte søgning samt få besked, når der kommer nye udbud, som matcher din virksomhed. Udbud.dk tilbyder også en app, så du kan følge med i udbud, mens du er på farten.

På forsiden kan du bl.a. søge efter bestemte udbudstyper, opgavetyper, myndighedstyper og leveringssteder. I friteksten kan du f.eks. skrive rengøring. På de enkelte udbud kan du se en beskrivelse af udbuddet, så du kan se, om det er relevant for dig.

Når du gemmer et udbud på din profil, kan du få en e-mail f.eks. en gang om ugen, eller hvis der sker ændringer. Så husker du, at følge op på udbud og eventuelle ændringer. 

Besøg www.udbud.dk og find din næste rengøringsopgave.

Få styr på dine rengøringsplaner

CleanPlan kan du lave rengøringsplaner helt gratis. Du kan vælge mellem skabelonerne frekvensplan, områdeplan eller ugeplan, eller du kan lave din helt egen. Vælger du en skabelon, kan du redigere, slette og tilføje opgaver på planen. Der kan vælges mellem forskellige ikoner og tekster til opgaverne, og tilknyttes en bemærkning eller udbydende beskrivelse. Ikonerne gør rengøringsplanerne brugervenlige og letforståelige, det kan f.eks. være, at der skal bruges røde klude til aftørring af stole. På den måde sikrer du, at alle medarbejdere udfører arbejdet korrekt.

Du kan få tilsendt din rengøringsplan på e-mail, så du enten kan udskrive eller redigere den. Du kan lave lige så mange rengøringsplaner du vil. Det er helt gratis og uforpligtende.

Det var gratis værktøjer til rengøringsbranchen, du kan tage i brug med det samme – god arbejdslyst!

Del artikel

Har du hørt det nyeste?

Ved at indtaste e-mail og klikke jo tak, tillader du at vi må sende information om nye blogindlæg samt nyhedsbreve til dig.

Du kan til enhver tid afmelde dig igen. Vi deler aldrig dine kontaktoplysninger med andre.