Undgå spildtid og kommuniker
mere effektivt med SMS  

Send nemt og hurtigt både enkelte og fællesbeskeder til dine medarbejdere eller kunder, og undgå spildtid hvis der skal deles informationer, såsom ændringer i tidsplanen, afvigende ønsker til rengøringen eller lignende.

Effektiv kommunikation med medarbejdere på farten

I rengøringsbranchen, hvor medarbejdere ofte er spredt ud over forskellige lokationer, er problemfri og effektiv kommunikation essentielt. En simpel SMS er det ideelle redskab til hurtig og effektiv kommunikation, der sikrer, at vigtig information om ændringer i arbejdsopgaver kommer frem til dine medarbejdere øjeblikkeligt, uanset hvor de befinder sig.

sms til medarbejdere
sms til medarbejdere
sms til medarbejdere
sms til medarbejdere
sms rengøringsopgave
sms rengøringsopgave
sms rengøringsopgave

Effektiv håndtering af hastesager

SMS'er er en hurtig og lettilgængelig metode til at håndtere hastesager eller nødsituationer. Hvis en kunde pludselig aflyser en aftale, kan du hurtigt sende en besked til de berørte medarbejdere, eller hvis en kollega bliver syg, kan en afløser hurtigt kontaktes. Dette minimerer tidsspild og sikrer, at medarbejderne hurtigt kan tilpasse sig og fortsætte med deres arbejde.

SMS kan også bruges til at alarmere ledere og inspektører, hvis en rengøringsassistent ikke dukker op til en opgave til den aftalte tid. Dermed kan I reagere hurtigt og vurdere, om der er behov for at sende en anden medarbejder eller informere kunden.

Adskil dig fra konkurrenterne og styrk kundetilfredsheden

SMS-funktionen er ikke kun et værktøj til at styrke kommunikationen. Det er din chance for at give kunderne noget ekstra og skille dig ud fra resten.

Informer dine kunder om afslutningen af en rengøring ved at sende dem en detaljeret kvalitetsrapport direkte på sms, så du viser dem, at de aftalte opgaver er blevet håndteret professionelt. Det bliver nemt for kunderne at give feedback, og du kan hurtigt rette eventuelle fejl. Så sikrer du, at din service altid møder kundernes forventninger.

Læs mere om tillægsmodulet Kvalitetsrapporter

kvalitetsrengøring på sms
kvalitetsrengøring på sms
kvalitetsrengøring på sms
kvalitetsrengøring på sms

Personlig kundesupport

Har du brug for hjælp til at optimere din kommunikation og udnytte alle fordelene? Vi er altid klar til at hjælpe dig. Du kan også finde svar i vores hjælpeartikler, der er online tilgængelige på hjemmesiden.

Se hjælpeartiklerne

Prøv alle funktioner i CleanManager gratis i 14 dage

Tag det første skridt mod at strømline din daglige kommunikation i din rengøringsvirksomhed allerede i dag.

Indtast venligst en gyldig e-mailaddresse
Ved oprettelse af prøve på CleanManager tilkendegiver du at have læst og accepteret abonnementsvilkårene, samt at der må udsendes information på email. Vi deler aldrig dine kontaktoplysninger med andre.