Forbedret kvalitetskontrol af rengøring  

Få dine rapporter og billeder samlet online, så de aldrig bliver væk.
Med digitale rapporter sikrer du en hurtig responstid og kan let følge og vedligeholde kvaliteten af din rengøringsservice.

thrane erhverv logo
absolut rengøring logo
etl group logo
miljø rent logo
flenco logo
horsens kommune logo

Større kundetilfredshed med digitale rapporter

Med professionel dokumentation får du styr på din kvalitetskontrol. Dokumentér overfor kunden, at du yder den aftalte service. Sker der en fejl, kan du reagere hurtigt, så fejlen kan blive rettet og kvaliteten opretholdes.

CleanManager kvalitetskontrol
CleanManager kvalitetskontrol
CleanManager kvalitetskontrol
dokumentation for rengøring
dokumentation for rengøring
dokumentation for rengøring
dokumentation for rengøring

Slip for ringbind, gennemslagsark og billeder der bliver væk

Få alle rapporter og billeder samlet på ét sted. Billederne bliver lagt direkte ind i de enkelte rapporter, så de ikke bliver væk. Rapporterne gemmes under de enkelte kunder og medarbejdere, og du kan tilgå dem, uanset om du er på kontoret, hos en kunde eller i bilen.

Se eksempel på en udfyldt kvalitetsrapport

Nem deling af rapporter til medarbejdere og kunder

Få bedre kommunikationen med dine medarbejdere og kunder. Så snart en rapport er udfyldt, kan du sende den direkte til kunden som dokumentation for udført arbejde – eller til en medarbejder, hvis der er behov for ekstrarengøring.

Når en inspektør udfylder en rapport fra deres telefon eller tablet, bliver den straks tilgængelig for dig som leder. Der kan vedhæftes billeder direkte i rapporten som dokumentation. Hvis der er fejl eller mangler, kan det dokumenteres overfor medarbejderen, så fejlen kan blive udbedret.

Du har fuld kontrol over, hvilke rapporter der kan udfyldes af hvilke medarbejder, og du bestemmer selv, hvem du vil dele de udfyldte rapporter med.

Rapporterne kan sendes på mail direkte til en eller flere kunder og medarbejdere, og med tillægsmodulet SMS kan du også sende rapporter på sms.

Læs mere

kvalitetsrapport skabelon
kvalitetsrapport skabelon
kvalitetsrapport skabelon
daglig backup

Sikker opbevaring af data

Vi tager dagligt backup af alle dine data, så du kan være sikker på, at dine rapporter og billeder aldrig forsvinder. Du får overblik over, hvordan dit rengøringsfirma præsterer over tid, og du kan dokumentere kvaliteten af din rengøring overfor kunder.

Skabeloner til rapporter tilpasset dine behov

Med dine egne skabeloner sikrer du, at der altid udfyldes de rigtige rapporter hos de rigtige kunder. Du kan have et ubegrænset antal skabeloner, og du kan altid tilpasse og oprette nye løbende. Udover kvalitetsrapporter kan du f.eks. oprette skabeloner til tilfredshedsundersøgelser, spørgeskemaer og APV'er.

kvalitetsrapport skabelon
kvalitetsrapport skabelon
kvalitetsrapport skabelon
få kunder til rengøringsfirma
få kunder til rengøringsfirma

Konkurrencedygtig rengøring

Der er stor konkurrence om kunderne i rengøringsbranchen. Det er ikke nok at være billigst, du skal kunne dokumentere din rengøring. Med en forbedret kvalitetskontrol kan du være på forkant, og sikrer en tilfredsstillende og dokumenterbar rengøringskvalitet.

Sådan vinder du flere kunder til dit rengøringsfirma

Personlig kundesupport

Hvis du møder udfordringer med din kvalitetskontrol af rengøring i CleanManager, er vi altid klar til at hjælpe dig. Du kan også finde svar i vores hjælpeartikler, der er online tilgængelige på hjemmesiden.

Se hjælpeartiklerne

Prøv alle funktioner i CleanManager gratis i 14 dage

Styrk din rengøringskvalitet med digitale kvalitetsrapporter allerede fra i dag.

Indtast venligst en gyldig e-mailaddresse
Ved oprettelse af prøve på CleanManager tilkendegiver du at have læst og accepteret abonnementsvilkårene, samt at der må udsendes information på email. Vi deler aldrig dine kontaktoplysninger med andre.