Slip for stress og tastefejl - lav korrekt løn med få klik  

Bøvler du med at indsamle timesedler hver måned? CleanManager giver dig overblik over alle dine medarbejderes arbejdstimer og beregner automatisk alle løntimer og tillæg.

Prøveperioden er gratis og uforpligtende.
"Systemet giver en dejlig sikkerhed for at der er styr på alle detaljer, da det er sikkert, nemt og hurtigt til at udregne løn og overtid. Det giver også tryghed at vide, at alle får den korrekte løn og satser, så man ikke pludseligt skal tilbagebetale noget, som en medarbejder har krav på, men ikke har fået."
Tommy Møller, CEO hos ABJ Rengøring
ABJ rengøring logo
absolut rengøring logo
thrane erhverv logo
flenco logo
cklar service logo

Overfør løntimerne direkte til dit lønsystem

uniconta
proløn
salary
dataløn
zenegy
epos løn
manuel lønkørsel for rengøring
manuel lønkørsel for rengøring
manuel lønkørsel for rengøring

Slip for mange timers arbejde hver måned

Stiger din puls ved tanken om, at du snart skal køre løn? Den tidskrævende arbejdsbyrde med at indsamle timesedler og udregne løntimer og tillæg kan tage pusten fra de fleste. Men sådan behøver det ikke at være. Med CleanManager kan du køre løn helt uden at få sved på panden.

Lav hele din lønberegning med få klik

Når du planlægger alle arbejdsopgaver i kalenderen i CleanManager, beregnes dine medarbejderes løntimer automatisk inklusiv alle relevante tillæg. Medarbejderne kan dagligt melde ind, hvor mange timer de bruger på opgaverne, og du kan løbende kontrollere og godkende timerne.

Hold styr på timerne med sikker tidsregistrering

automatisk lønberegning
automatisk lønberegning
automatisk lønberegning
lønberegning cleanmanager
lønberegning cleanmanager
lønberegning cleanmanager

Udbetal korrekt løn uden sved på panden

Udover at give dig overblik over hver enkelt medarbejders løntimer, kan CleanManager også beregne tillæg. Det kan være personlige tillæg eller tillæg for bestemte opgavetyper eller tidspunkter. På den måde sikrer du, at dine medarbejdere får den korrekte løn for det arbejde, de har udført.

Lønmotoren i CleanManager er virkelig god til at regne. For det første kan den summere alle dine løntimer fordelt på dine medarbejdere. Det lyder måske ikke så kompliceret, men den kan meget mere end det. Den kan se, hvilke slags opgaver dine medarbejdere udfører, og om de enkelte opgaver skal give et tillæg. Det kunne f.eks. være et genetillæg eller et et tillæg for hovedrengøring.

Lønmotoren kan også se, om de enkelte medarbejdere skal have et personligt tillæg. Det kan være, dine medarbejdere skal have et anciennitetstillæg, når de har været ansat et bestemt antal måneder.

Hvad så hvis dine medarbejdere skal have tillæg for at arbejde om aftenen, natten eller for at arbejde over? Det er intet problem - lønmotoren regner det ud for dig på baggrund af opgavernes placering i kalenderen. Du bestemmer selv hvornår og hvor meget tillæg, der skal gives.

Lønmotoren kan naturligvis kun beregne alle dine tillæg, hvis den får de rigtige informationer. Derfor sørger vores dygtige supportteam altid for, at du som kunde kommer godt i gang, og at alle oplysninger bliver sat korrekt op fra starten, og så din opsætning passer til lige netop din virksomheds behov.

Læs mere

Bedre overblik og dokumentation for løntimer

I CleanManager kan du give dine medarbejdere adgang til løbende at indmelde arbejdstimer og følge med i deres egne løntimer. Har dine medarbejdere spørgsmål til deres løntimer, kan du let henvise dem til CleanManager, hvor alle deres timer er dokumenteret.

overblik over løntimer
overblik over løntimer
overblik over løntimer
spar lønkroner
spar lønkroner
spar lønkroner

Spar på lønkronerne - brug ressourcerne bedre

I CleanManager kan du se dine kommende lønudgifter. Det giver dig mulighed for at ændre og optimere i din planlægning, så du bruger ressourcerne i virksomheden bedre. Det kan f.eks. være ved at flytte opgaver til tidligere på dagen, så du har færre udgifter til aften- og nattillæg.

Slip for manuel indtastning af løntimer

Overfør dine løntimer fra CleanManager til dit lønsystem og slip for dobbeltarbejde. Vi integrerer til en lang række af Danmarks største lønsystemer, så du med få klik kan eksportere alle løntimer fra CleanManager og importere dem i dit lønsystem.

overførsel af løntimer til lønsystem

Kør løn med ro i maven

lønsatser for rengøring

Tilpas løn- og tillægssatser

Vores supportteam hjælper dig med at tilpasse din konto til lige netop din virksomhed.

rengøringskalender

Opret opgaver i kalenderen

Du får overblik over alle opgaver og dine medarbejderes udførte og fremtidige arbejdstimer.

lønmotor i cleanmanager

Lad CleanManager gøre arbejdet for dig

CleanManager beregner automatisk alle løntimer og tillæg for hver enkelt medarbejder.

"Brancheforeningen Danske Service anbefaler CleanManager på grund af det skræddersyede planlægningsprogram, der er tilpasset rengøringsbranchen og Danske Services overenskomst."
Clara Rydahl Torp, Sekretariatsleder ved Danske Service

Se flere kundereferencer

Personlig onboarding og kundesupport

For at give dig den bedste start, hjælper vi dig med at tilpasse din konto til din virksomhed og med at komme godt i gang. Vores supportteam er klar på telefon, chat og mail i vores åbningstid, så du kan få hjælp til de spørgsmål, der melder sig løbende. Du kan også finde svar i vores hjælpeartikler, der er online tilgængelig på hjemmesiden.

Se hjælpeartiklerne