En nem løsning til hurtigere fakturering af  

Med CleanManager bliver det en ren fornøjelse at skrive regninger. Softwaren beregner automatisk dit faktureringsgrundlag, så du kan bruge din tid på andre vigtige ting.

Forbind til dit økonomisystem

uniconta
billy
e-conomic
xero
business central
dinero
manuel fakturering af rengøring
manuel fakturering af rengøring
manuel fakturering af rengøring

Slip for mange timers arbejde når rengøringen skal faktureres

Bruger du mange timer hver måned på at udregne og indtaste alle fakturaer? Tid du kunne bruge på andre vigtige opgaver. CleanManager gør arbejdet for dig. Du sparer tid og sikrer, at alle opgaver bliver faktureret, så intet går tabt i farten.

Har du nogensinde glemt at fakturere en rengøringsopgave, eller faktureret for meget eller for lidt? Her er et eksempel: En kunde beder spontant om en ekstrarengøring. Du tager imod opgaven og sender en medarbejder ud for at gøre rent. Opgaven bliver udført, kunden er tilfreds og alt er godt. Lige indtil den skal faktureres. Den note du skrev, da du tog i mod opgaven og aftalte prisen, er gået tabt i de papirbunker der fylder dit skrivebord. Din medarbejder får løn for opgaven, men du får den aldrig faktureret til kunden, og nu stemmer regnskabet ikke. Du har haft omkostninger på opgaven men ingen indtægt.

Ved at holde styr på alle aftaler og opgaver i CleanManager sikrer du, at alt bliver faktureret. Med et enkelt klik beregner systemet selv den samlede pris inkl. både faste aftaler og ekstraopgaver.

Ved at bruge CleanManager sparer du således ikke kun tid, men undgår også uønskede tab.

Læs mere

Hurtig og effektiv fakturering af rengøring

Få styr på alle serviceaftaler på ét sted, så du altid ved, hvad der er aftalt med kunden. Du kan oprette alle typer opgaver på serviceaftalen, uanset om der er aftalt en fast pris eller forskellige opgave-/timepriser. CleanManager beregner automatisk, hvad kunden skal betale, og du har fuld kontrol over, hvilke oplysninger der skal vises på fakturaen.

Når du opretter en serviceaftale i CleanManager, kan du vælge at sætte faste priser på, som skal faktureres med faste intervaller. Du kan også sætte time- eller opgavepriser på, som skal faktureres løbende eller samles på en faktura hver måned. Du får overblik over dine aftaler med kunderne og sikrer, at de faktureres til de rigtige priser.

I stedet for manuelt at tælle og taste timer og priser ind i dit økonomisystem, kan du i CleanManager automatisk beregne hele dit faktureringsgrundlag på én gang.

Hvis en kunde ønsker at få delt opgaverne ud på flere fakturaer, klarer CleanManager også det for dig. Du kan oprette flere serviceaftaler på samme kunde f.eks. i tilfælde af, at du skal gøre rent på flere forskellige lokationer.

Læs mere

automatisk fakturering
automatisk fakturering
cleanmanager integrationer til økonomisystemer

Direkte overførsel af fakturaer til dit økonomisystem

Forbind CleanManager til dit økonomisystem og slip for dobbeltarbejde. Vi integrerer til en lang række af de største økonomisystemer. CleanManager opretter automatisk alle dine fakturaer og overfører dem direkte til dit økonomisystem, klar til at blive sendt og bogført.

Ved at forbinde CleanManager til dit økonomisystem kan du lynhurtigt synkronisere alle kunder mellem de to systemet. På den måde sikrer du, at kundedata automatisk bliver opdateret i begge systemer.

Nye kunder skal kun oprettes én gang, og sker der ændringer til f.eks. navne eller adresser, skal du kun rette dem én gang.

Læs mere

Vil du bruge din tid på rengøring eller fakturering?

Ved at bruge CleanManager sparer du mange timer på kontorarbejde hver måned. Så kan du f.eks. bruge din tid på at tage imod nye rengøringsopgaver uden at bekymre dig om besværet ved flere kundeaftaler og fakturaer.

Vind flere kunder til dit rengøringsfirma

automatisk fakturering
automatisk fakturering

Sådan fakturerer du nemt og hurtigt rengøring

rengøringskontrakt

Opret og tilpas serviceaftale

Tilpas serviceaftalerne for hver enkelt kunde, så du har styr på alle aftalte serviceydelser og priser.

rengøringskalender

Opret opgaver i kalenderen

Få overblik over alle opgaver med de aftalte gentagelser og fordel dem på dine medarbejdere.

faktura for rengøring

Opret alle fakturaer med ét klik

Overfør alle fakturaer til dit økonomisystem på én gang, og spar mange timers arbejde.

"Integrationen mellem CleanManager og e-conomic sparer mig for et stort hestearbejde og en masse tid. Jeg behøver nu ikke længere printe timeskemaer ud fra CleanManager og overføre tallene manuelt i e-conomic. Det gør jeg nu med få klik fra CleanManager."
Thomas Topp Christensen, indehaver og daglig leder hos Topp Rengøring
trane erhverv logo
absolut rengøring logo
lolland kommune logo
flenco logo
cklar service logo

Personlig kundesupport

Som kunde hos CleanManager får du personlig kundesupport. Er du endnu ikke kunde, men har spørgsmål til fakturering af rengøring i CleanManager, er du også meget velkommen til at ringe eller skrive til os. Er du mere til hjælpeartikler, har vi også skrevet en masse af dem. Du har adgang til dem 24/7 igennem vores hjemmeside.

Se hjælpeartiklerne