Tidsregistrering af rengøring i app

Pålidelig dokumentation for udført arbejde med indtjekning på arbejdsstederne. Det er din sikkerhed for at aftalerne bliver overholdt, og opgaverne bliver udført til tiden

Tillægsmodul 499 DKK/mdr.

Tidsregistrering giver overblik og sikkerhed

Med tidsregistreringsapp'en kan medarbejderne tjekke ind på arbejdsstederne, så du kan følge med i hvornår arbejdet bliver udført. Det giver dig pålidelig dokumentation for alle besøg overfor kunder og medarbejdere.

Indtjekning til tidsregistrering af rengøring i app

Prøv gratis i 14 dage

Fri telefonsupport alle hverdage kl. 9-16

Nem opstart og implementering

Kan du være alle steder på én gang?

Med CleanManager kan du! I dagsvisningen har du hele tiden overblik over, hvor langt dine medarbejdere er med deres opgaver, og om der er nogle opgaver, der ikke er blevet udført endnu. Bliver en opgave ikke påbegyndt indenfor aftalt tid, får du straks en meddelelse, så du hurtigt kan tage hånd om sagen. Med vores sms modul får du nemt fat i dine medarbejdere.

Sikr din service med indtjekning

Indtjekning fungerer således, at der opsættes et NFC-tags på arbejdsstedet, hvor rengøringsmedarbejderen kan tjekke ind og ud på deres rengøringsopgaver via deres smartphone. Med dette får du en 100 % garanti for at medarbejderen er mødt sikkert frem, påbegyndt rengøringsopgaven og har afsluttet den igen. Det er også muligt at bruge app'en uden NFC-teknologi, men i så fald vil man ikke have en garanti for, at medarbejderen er mødt personligt op på arbejdsstedet.

Billeddokumentér din rengøring

Med tidsregistreringsapp'en er det muligt for dine medarbejdere at billeddokumentere deres rengøring med før- og efterbilleder. Billederne synkroniseres helt automatisk med CleanManager, hvor driftslederen har mulighed for at se alle billeder og kommentarer. Funktionen er desuden nyttig i forbindelse med kvalitetskontrol, hvor eventuelle fejl og mangler kan dokumenteres af en inspektør.

Varebestilling på mobilen

Rengøringsapp'en giver dine medarbejdere mulighed for at foretage bestillinger af rengøringsartikler- og produkter til deres arbejdssteder direkte fra mobiltelefonen. På den måde er der ingen bestillinger, som bliver glemt, og du kan sørge for at rengøringsvognen altid er fyldt. På den måde er du med til at sikre en høj rengøringskvalitet hos kunden. Læs mere om lagerstyring.

Valg af NFC telefoner og abonnement

Vi hjælper dig gerne med rådgivning i forhold til valg af NFC telefoner og mobilabonnement, da vi ved, at det vil kunne spare dig for mange penge. Kontakt vores support for gratis rådgivning.

Indtjekning med NFC tags

Fordelen ved at bruge NFC-tags er, at man har 100 % sikkerhed for, at en medarbejder er ankommet ved den pågældende kunde. NFC-tagget indeholder et unikt id, som ikke kan kopieres. Du kan sammenligne priser på mobiltelefoner med NFC scanner på PriceRunner.dk

PriceRunner logo
Sammenlign priser

Eller kontakt supporten, så hjælper vi dig gerne på vej


Download CleanManager app'en til indtjekning

For at benytte app'en skal du først og fremmest have en bruger til CleanManager. Derudover skal modulet Indtjekning være slået til i dit abonnement.

Hør mere om CleanManager og Indtjekning

Se videoen, og bliv klogere på, hvordan modulet Indtjekning virker

Vil du vide mere?

Læs uddybende om de vigtigste emner i videoen.

Allan Nielsen,  direktør ved Daseko Rengøring & Service ApS

“Vi søgte et driftssikkert indtjekningssystem, der kunne give os 100 % overblik over, hvornår, og hvor lang tid, der blev brug på de normtidsbestemte opgaver. Efter at have…”

Skærmbilleder af CleanManager app'en

Se, hvordan CleanManager app'en virker

Andre tillægsmoduler

Læs mere om andre moduler

Serviceaftaler

Fakturering af kunder på 1 minut!

Få en nemmere styring og fakturering af kunder med direkte integration til e-conomic.

Læs mere om Serviceaftaler

Rapporter

Smarte, digitale rapporter uden besvær

Sig farvel til rapporter på papir, og få en bedre håndtering og tilpasning af rapporter i din virksomhed.

Læs mere om Rapporter

Løneksport

Lønberegning med ét klik!

Slip for manuelt tastearbejde, og lad CleanManager beregne løngrundlag med alle tillæg og takster.

Læs mere om Løneksport

Vil du også have mere tid og overblik?

Gør som over 4.500 andre, og opret en gratis prøve på CleanManager

...eller book en gratis online præsentation af CleanManager.

Få tips og trick til en lettere hverdag.
Følg CleanManager på sociale medier og nyhedsbrev!