Rengøringsplan

Bruger du lang tid på, at instruere nye medarbejdere og afløsere? I CleanManager finder du skabeloner til rengøringsplaner med tekst og ikoner så rengøringsopgaven bliver udført korrekt, og rengøringskvaliteten er i top

Medfølger i grundmodulet

Online rengøringsplaner

Med letforståelige rengøringsplaner bliver rengøringen udført som aftalt hver gang. Laver du ændringer i de online rengøringsplaner, er de opdaterede planer straks tilgængelige for medarbejderne i CleanManager. Det er din sikkerhed for høj rengøringkvalitet hver gang.

Styrk din rengøringskvalitet yderligere med digitale kvalitetsrapporter.

Skabelon til rengøringsplan i app

Prøv gratis i 14 dage

Fri telefonsupport alle hverdage kl. 9-16

Nem opstart og implementering

Skabelon til rengøringsskema

Med CleanManager kan du lave specialtilpassede rengøringsskemaer udfra vores skabeloner eller helt fra bunden. Du kan gemme dine egne skabeloner, og redigerer dine rengøringsskemaer så ofte du har brug for. Alle rengøringsopgaver bliver illustreret tydeligt med sigende ikoner, der beskriver arbejdsmetode samt opgave.

Ugentlig rengøringsplan

Toiletterne skal rengøres hver dag, men der skal kun støvsuges om fredagen. Med en ugentlig rengøringsplan kan du sætte forskellig frekvens på opgaverne, så medarbejderen ved præcis, hvor der skal gøres rent på den pågælende dag.

Lav en gratis rengøringsplan!

Over 12.000 gratis rengøringsplaner er allerede oprettet – skal din være den næste?
CleanPlan er det fuldstændig uforpligtende, og du kan lave lige så mange rengøringsplaner, som du ønsker.

Få tips og trick til en lettere hverdag.
Følg CleanManager på sociale medier og nyhedsbrev!