Rengøringsplaner dine medarbejdere kan forstå  

Laver dine medarbejdere fejl i rengøringen, fordi I taler forskellige sprog? Undgå misforståelser - lav en rengøringsplan i CleanManager og skift sprog med et enkelt klik.

Prøveperioden er gratis og uforpligtende.
partner service logo
absolut rengøring logo
lolland kommune logo
flenco logo
cklar service logo

Hvordan udføres rengøringen korrekt?

Gør det let for dine medarbejdere at udføre rengøringen korrekt med en god rengøringsplan. I CleanManager kan du bygge en rengøringsplan med simple ikoner, så din medarbejder let kan se, hvad de skal gøre rent, og hvad de skal bruge.

Se eksempel på en rengøringsplan

cleanManager rengøringsplan
cleanManager rengøringsplan
cleanManager rengøringsplan
cleanManager rengøringsplan
rengøringsplan på flere sprog
rengøringsplan på flere sprog

Taler du og dine medarbejdere forskellige sprog?

Hvordan vejleder du dine medarbejdere til at udføre en opgave, når I ikke taler samme sprog? Når du laver din rengøringsplan i CleanManager, kan du med et enkelt klik skifte sprog på alle standardtekster. Lav rengøringsplanen på dansk og skift herefter sproget til f.eks. engelsk, litauisk eller ukrainsk.

Altid opdaterede rengøringsplaner lige ved hånden

Med online rengøringsplaner undgår du at skulle uddele nye planer, hvis der sker ændringer. Ønsker en kunde f.eks. en ekstra ydelse kan du tilføje den til din rengøringsplan, og din ændring kan straks ses af alle relevante medarbejdere.

Læs mere om CleanManager appen

rengøringsplan app
rengøringsplan app
rengøringsplan app
Ugentlig rengøringsplan
Ugentlig rengøringsplan

Ugentlig rengøringsplan

Toiletterne skal rengøres hver dag, men der skal kun støvsuges om fredagen. Med en ugentlig rengøringsplan kan du sætte forskellig frekvens på opgaverne, så medarbejderen ved præcis, hvor der skal gøres rent på den pågældende dag.

Med CleanManager kan du lave specialtilpassede rengøringsskemaer ud fra vores skabeloner eller helt fra bunden. Du kan gemme dine egne skabeloner, og redigerer dine rengøringsskemaer så ofte du har brug for. Alle rengøringsopgaver bliver illustreret tydeligt med simple ikoner, der beskriver arbejdsmetode samt opgave.

Læs mere

Du får meget mere end rengøringsplaner med CleanManager

kunde- og medarbejderkartotek
Kunde- og medarbejder-kartotek
send besked
Påmindelser og beskeder
nøgler og koder
Nøgler og koder

Personlig kundesupport

Hvis du møder udfordringer med dine rengøringsplaner i CleanManager, er vi altid klar til at hjælpe dig. Du kan også finde svar i vores hjælpeartikler, der er online tilgængelige på hjemmesiden.

Se hjælpeartiklerne

Prøv alle funktioner i CleanManager gratis i 14 dage

Styrk kommunikationen i hele dit rengøringsfirma med brugervenlige rengøringsplaner allerede fra i dag.

Indtast venligst en gyldig e-mailaddresse
Ved oprettelse af prøve på CleanManager tilkendegiver du at have læst og accepteret abonnementsvilkårene, samt at der må udsendes information på email. Vi deler aldrig dine kontaktoplysninger med andre.