Slip for manglende rengøringsartikler og hold en høj servicestandard  

Modtager du opkald og sms'er fra dine medarbejdere, når de er løbet tør for rengøringsartikler og ikke kan udføre den aftalte service hos kunden? Med effektiv lagerstyring kan du komme problemet i forkøb og sikre, at dine medarbejdere altid har udstyret og midlerne til at levere en førsteklasses service.

rengøringsrum
rengøringsrum

Er der styr på dit lager?

CleanManager hjælper dig med at holde styr på dine rengøringsrum. Du får et overblik over, hvor mange produkter og rengøringsartikler du har på lager, så du ved, hvornår du skal bestille nye. På denne måde reduceres risikoen for fejl, og du sikrer, at dine medarbejdere ikke løber tør for produkter, når de skal gøre rent.

Saml alle varebestillinger et sted

CleanManager giver dig og dine medarbejdere den nødvendige værktøjskasse til hurtigt og effektivt at koordinere varebestillinger. Dine medarbejdere kan bestille de specifikke produkter, de er ved at løbe tør for, direkte i CleanManager app'en, og du undgår mails, sms'er og notesedler. Du sparer tid og mindsker risikoen for, at noget bliver glemt, så du kan få fyldt rengøringsrummet op i tide.

bestilling af rengøringsprodukter
datablade rengøring
datablade rengøring

Nem og sikker håndtering af datablade

Undgå konstant bekymring om, hvor dine vigtige datablade og produktbeskrivelser befinder sig, og om de er opdaterede. Med CleanManager kan dine medarbejdere nemt tilgå alle nødvendige filer direkte i appen. Dette sikrer, at de altid har adgang til opdaterede informationer og sparer dig for besværet med at printe papirkopier.

Statistik over vareforbrug

Har du styr på, hvor mange omkostninger du har på rengøringsprodukter? Du kan nemt generere statistik over lagerbeholdning, forbrugsmønstre og omkostninger fordelt på kunder, områder, m.m. Dette kan hjælpe dig med at træffe fremtidige beslutninger om indkøb og ressourceallokering og sikrer, at omkostningerne for dine materialer bliver dækket.

statistik over vareforbrug af rengøringsprodukter
statistik over vareforbrug af rengøringsprodukter
statistik over vareforbrug af rengøringsprodukter
"Varebestilling er blevet meget nemmere i stedet for alle de gule lapper. Det er en rigtig stor hjælp for os."
Berith Fløjborg, rengøringsleder i Kerteminde Kommune

Se flere kundereferencer

CleanManager hjælper dig med mere

kunde- og medarbejderkartotek
Kunde- og medarbejder-kartotek
send besked
Påmindelser og beskeder
nøgler og koder
Nøgler og koder

Personlig kundesupport

Har du brug for hjælp til at sætte dit lager op i CleanManager? Vi er altid klar til at hjælpe dig. Du kan også finde svar i vores hjælpeartikler, der er online tilgængelige på hjemmesiden.

Se hjælpeartiklerne

Prøv alle funktioner i CleanManager gratis i 14 dage

Tag det første skridt mod en mere strømlinet rengøringsvirksomhed - få styr på dine rengøringsartikler i dag.

Indtast venligst en gyldig e-mailaddresse
Ved oprettelse af prøve på CleanManager tilkendegiver du at have læst og accepteret abonnementsvilkårene, samt at der må udsendes information på email. Vi deler aldrig dine kontaktoplysninger med andre.