Smart rengøringsplanlægning

Online rengøringsplanlægning der sparer dig for tid i hverdagen

Grundmodul

Få overblik over strukturen i CleanManager


Enkel rengøringsplanlægning og koordinering

Kort fortalt hjælper CleanManager dig med at gøre planlægningen og administrationen i din rengøringsorganisation mere enkel og overskuelig.

Med CleanManager får din organisation et komplet rengøringssystem til håndtering af rengøringsaftaler, timeregistreringer, kunder, medarbejdere, ferie og meget mere.

CleanManager indeholder mange funktioner, der gør din organisation bedre rustet til at møde nuværende og fremtidige udfordringer i rengøringsbranchen.

Få et overblik over nøglefunktionerne i grundmodulet herunder.

Overblik over alle funktioner i CleanManager
    

Prøv gratis i 14 dage

Fri telefonsupport alle hverdage kl. 9-16

Nem opstart og implementering

Grundmodul

Dette får du med i grundmodulet


Vagtplanlægning i overskuelig kalender

Mange rengøringsorganisationer bruger lang tid på planlægning. Det er ineffektivt og dyrt. Med rengøringssystemet CleanManager får du optimeret din vagtplanlægning, så du bruger din og dine medarbejderes tid optimalt, og det bliver billigst muligt for dig som virksomhedsejer. Med online vagtplaner har medarbejdere let adgang til deres arbejdsplan, og du har overblikket over alle rengøringsopgaverne.

Effektiv planlægning af rengøringsopgaver
I kalenderen har du overblik over alle dine rengøringsopgaver, hvem der skal hvad, hvornår og hvor længe. Nye rengøringsopgaver der planlægges er med det samme tilgængelige for medarbejdere og kunder. Kørsel, lukkedage, sygemeldinger og ferie håndteres med få klik.

Online vagtplaner – altid ved hånden
Medarbejderen har adgang til deres vagtplan online, og kan have den med overalt. Som ejer eller ansvarshavende får du det samlede overblik over alle medarbejdere, rengøringsopgaver og timer. Kalenderen kan let tilpasses, og du kan få overblik over medarbejdere og kunders arbejdsplan i en daglig-, liste- eller ugentlig kalendervisning. Du kan altid printe eller gemme arbejdsplaner og ugesedler. Med vores app med indtjekning får du også pålidelig dokumentation for udført arbejde.

Komplet overblik over kunder og medarbejdere

CleanManager giver dig et samlet overblik over kunder og medarbejdere. I kundekartoteket har du alle oplysninger om dine kunder samlet ét sted. I medarbejderkartoteket kan du samle alle relevante dokumenter om dine ansatte. Både kunder og medarbejdere kan få en personlig adgang til CleanManager.

I CleanManager gemmes alle tidligere kunder og medarbejdere i arkivet. På den måde kan du nemt og hurtigt finde og tilføje dem igen, hvis du skulle få behov for det. De indtastede oplysninger om tidligere kunder og medarbejdere gemmes ligeledes, så du ikke skal bruge tid på at indtaste dette igen.

Al arbejdstid beregnes automatisk

Timeoversigten giver din organisation et fuldstændigt overblik over hver enkelt medarbejders timeforbrug i forhold til det planlagte. Desuden viser timeoversigten hvilke timer, der er med aften-, nat- eller overarbejdstillæg. Dette gør, at lønberegningen kan ordnes på få minutter. I timeoversigten har du desuden mulighed for få vist alle dine forrige og fremtidige rengøringstimer i for hver enkelt medarbejder eller kunde.

Faste påmindelser på e-mail og SMS

Med CleanManager kan du oprette automatiske påmindelser om f.eks. rengøringsaftaler, kvalitetskontroller eller noget helt tredje. Du kan oprette lige så mange påmindelser, som du ønsker, og de kan udsendes via e-mail og sms.

Send beskeder til kunder og medarbejdere

Under ‘Send besked’ er det muligt at sende vigtige beskeder til medarbejdere og kunder. Samtidig har dine medarbejdere og kunder mulighed for let at sende beskeder til deres inspektører eller til selve rengøringsorganisationen. Aldrig har intern og ekstern kommunikation været så nemt. Med vores sms modul kan du sende beskeder direkte på sms til medarbejdere og kunder.

Skab overblik over kundernes nøgler

Med CleanManager bliver det lettere at håndtere kundernes nøgler. CleanManager håndterer alle nøgler professionelt, under ensartede og betryggende rammer, og du ved derfor altid, hvilke medarbejdere der er i besiddelse af nøglerne. Samtidig håndterer CleanManager kvitteringer på ind- og udlevering af nøgler, for at følge diverse sikkerhedsanbefalinger om sikker håndtering af nøgler, og derved minimere risikoen for tab og/eller misbrug af værdifulde nøgler.

Planlæg smart og spar tid

Slip for dobbeltarbejde og mange timers manuel indtastning hver måned.

Vil du vide mere?

Læs uddybende om de vigtigste emner i videoen.

Mest populære tillægsmoduler

Læs mere om andre moduler

Indtjekning

Nem komme-gå-registrering

Få det præcise overblik over opgaver og arbejdstider, og optimér din forretning ud fra det.

Læs mere om Indtjekning

Serviceaftaler

Fakturering af kunder på 1 minut!

Få en nemmere styring og fakturering af kunder med direkte integration til e-conomic.

Læs mere om Serviceaftaler

Rapporter

Smarte, digitale rapporter uden besvær

Sig farvel til rapporter på papir, og få en bedre håndtering og tilpasning af rapporter i din virksomhed.

Læs mere om Rapporter

Vil du også have mere tid og overblik?

Gør som over 3000 andre, og opret en gratis prøve på CleanManager

...eller book en gratis online præsentation af CleanManager.

Få tips og trick til en lettere hverdag.
Følg CleanManager på sociale medier og nyhedsbrev!