CleanManager logo closeup

Ofte stillede spørgsmål

Finder svar på de spørgsmål, som vi ofte får stillet

Er CleanManager virkelig gratis de første 14 dage?

Ja! Du kan prøve hele systemet af gratis i 14 dage og så vurdere, om du har lyst til at fortsætte som betalende kunde

Hvilke lønsystemer kan CleanManager eksportere timer til?

CleanManager kan eksportere timer til danløn, dataløn, multiløn og proløn, men der er også mulighed for at få udviklet en løsning til netop dit lønsystem, hvis det ikke er et af førnævnte.

Kan jeg beholde data jeg indtaster i et prøveabonnemet når jeg tegner et betalt abonnement på CleanManager?

Ja. Du kan fortsætte med at bruge de samme login som til dit prøveabonnement, hvis du vælger at fortsætte med et betalt abonnement på CleanManager. Dvs. at du kan logge ind med det samme brugernavn og kodeord som du plejer, samt at alle de indtastede data forbliver i systemet.

Hvordan eksporterer jeg data fra mit økonomi- og lønsystem?

Du kan eksportere data om dine medarbejdere fra dit lønsystem og få det indlæst i CleanManager. Find den korrekte vejledning herunder og kom i gang med det samme. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte supporten.

C5
e-conomic
Danløn
Proløn

Hvad koster CleanManager for mig?

CleanManager priser starter fra 149 kr. pr. mdr. Du kan beregne hvad CleanManager koster for dig ved hjælp af vores prisberegner.

Hvordan kommer jeg igang med at bruge CleanManager?

Du kan oprette en gratis prøveperiode på CleanManager her og dernæst vil vores mange hjælpevideoer hjælpe dig hurtigt igang.

Hvilken browser skal jeg bruge for at benytte CleanManager?

CleanManager er en online løsning som afvikles gennem en webbrowser. Vi anbefaler, at der anvendes Google Chrome for en optimeret oplevelse, men CleanManager er kompatibel med alle større browsertyper: Microsoft Internet Explorer 9, Mozilla Firefox, Apple Safari og Opera.

Hvor længe har CleanManager været på markedet?

CleanManager har været på markedet siden 2010. Systemet er i konstant udvikling og der kommer dermed hele tiden nye funktioner til systemet.

Hvor tit kommer der nye opdaterninger til CleanManager?

Der kommer nye opdaterninger til CleanManager ca. en gang om måneden.

Hvordan får jeg mine rengøringsplaner fra CleanPlan.dk ind i CleanManager?

Du kontakter support pr. e-mail eller pr. telefon og vi hjælper dig med at få dine rengøringsplaner fra CleanPlan lagt ind i CleanManager.

Det er svært for mig at sætte mig ind i et nyt system, hvordan kan jeg få hjælp til at komme igang?

Du kan få hjælp ved at ringe til vores support fra 9-17 alle hverdage. Desuden kan du søge hjælp I vores mange hjælpevideoer, hvor du måske kan få svar på dit spørgsmål.

Hvem udvikler CleanManager?

CleanManager bliver udviklet af ProLite Development. Se mere på www.prolite.dk.

Hvordan er mine data sikret?

Der foretages daglig backup af alt data. Derudover bliver alt data kryteret ved hjælp af SSL.

Kan jeg prøve CleanManager inden jeg køber det?

Ja! Du kan prøve CleanManager gratis i 14 dage. I prøveperiode kan du prøve hele systemet og finde ud af hvilke moduler du har behov for. Du kan starte din uforpligtende prøveperiode vha. tilmeldingsblanketten, som du finder her.

Kan jeg altid komme ud med alle mine data, kunde- samt medarbejderoplysninger, hvis jeg stopper som kunde hos jer?

Skulle du ikke ønske at bruge CleanManager mere, kan vi eksportere dine data.

Kan man ændre sit brugernavn i CleanManager?

Nej! Det er ikke muligt at ændre sit brugernavn i CleanManager.

Hvad gør jeg hvis jeg har glemt mit kodeord til CleanManager?

Du har mulighed for at få tilsendt et nyt kodeord ved at vælge "Glemt login?" der hvor du logger på CleanManager. Hvis dette ikke løser dit problem, kontakt da venligst supporten.

Kan CleanManager tilpasses med mine ønsker og behov?

Vi udvikler hele tiden på CleanManager og vil meget gerne høre dine ønsker til systemet. Vi finder en løsning, hvor dine ønsker enten bliver en del af grundmodulet eller en del af et nyudviklet tillægsmodul.

Hvor hurtigt kan jeg forevente at support mails besvares?

Alle support mails besvares inden for 24 timer.

Kan jeg bruge CleanManager på min mobiltelefon og tablet?

Ja! Du kan få adgang til CleanManager via din browser på disse enheder, eller ved at bruge CleanManager app'en.

Hvordan betaler jeg for CleanManager?

Du betaler for CleanManager via en faktura der sendes til din e-mail. Der er en betalingsfrist på 8 dage netto. Når du betaler for CleanManager betaler du for de næste 3 måneder.

Hvordan kan jeg til- og fravælge tillægsmonduler i CleanManager?

Du kan selv tilføje eller fjerne tillægsmonduler i CleanManager under punktet "Mine data"-->"Abonnement". Du er naturligvis også velkommen til at kontakte supporten via mail eller telefon, hvis vi skal hjælpe dig.

Hvor kan jeg se mit sms forbrug?

Det er muligt at se dit sms forbrug månedefor måned i menuen mine data. Desuden er der som standard i CleanManager sat en grænse på max. 1000 sms'er pr. mdr. Denne grænse er lavet for at hjælpe dig, så du ikke kommer til at få et overforbrug af sms'er. Grænsen kan naturligvis øges, hvis du har behov for at sende flere end 1000 sms'er om måneden. Kontakt herfor venligst support.

Hvordan bruger jeg indtjekning som medarbejder?

Følg guiden herunder, og lær hvordan du bruger indtjekning som medarbejder. Guiden forklarer udredeligt hvert trin ved indtjekning, samt hvordan man kan synkronisere en opgave, efter at den er udført.
Vejledninger:
Hjælp til indtjekning på arbejdsstederne (Dansk)
Hjælp til indtjekning på arbejdsstederne (Engelsk)

Ingen resultater.

Er dit spørgsmål der ikke?

Kan du ikke finde dit spørgsmål på listen, så kontakt os endelig. Telefonsupporten er åben alle hverdage kl. 9-17 på tlf. nr. +45 60 95 03 48.

Gå til support

Vil du vide mere?

Læs mere om rengøringssystemet CleanManager

Om os

Bag om CleanManager-teamet

Læs mere om, hvordan idéen til CleanManager opstod samt hvem der står bag udviklingen og salget.

Læs mere om CleanManager-teamet

Hjælpevideoer

Kom godt i gang med CleanManager

Bliv klogere på funktionerne i CleanManager med simple hjælpevideoer på dansk.

Gå til hjælpevideoer

Support

Brug for hjælp?

Vi er klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål eller brug for rådgivning. Telefonsupporten er åben alle hverdage kl. 9-17.

Læs mere om nem rengøringsplanlægning

Prøv CleanManager gratis i 14 dage!

Gør som over 1000 andre, og opret en gratis prøve på CleanManager

...eller book en gratis online præsentation af CleanManager.

Sikker opbevaring af dine data

Få en lettere hverdag

Daglig backup af dine data

Få tips og trick til en lettere hverdag.
Følg CleanManager på sociale medier og nyhedsbrev!