Vidensbank over nyttige ressourcer

Nystartet rengøringsfirma eller bare brug for inspiration?

I vidensbanken har vi samlet mange gode links fra nettet som kan hjælpe dig på vej til at drive en god og effektiv rengøringsvirksomhed.

Søg:
Startvækst.dk

BESØG

Startguide til rengøringsvirksomheder.

Startvækst.dk

BESØG

Startguide til vinduespudser.

Blanketkiosken - køb og download digitale formularer og blanketter

BESØG

Serviceaftale til rengøring og polering.

APV-portalen for brancherne Rengøring, Vaskerier og Renserier

BESØG

På siden kan du hente inspiration, metoder og værktøj til at gennemføre en god Arbejdspladsvurdering (APV) i din virksomhed. Siden er målrettet til brancherne Rengøring, Vaskerier og Renserier.

Branchearbejdsmiljørådet for service og tjenesteydelser

BESØG

Oversigt over alle bar-service materialer fra rengørings-, vaskeri- og renseriområdet.

Materialeplatformen

BESØG

23 gratis kompendier om rengøringsplanlægning, rengøringsmidler, mikrofiber, oile- og polishbehandlede gulve osv.

Danmarks undervisningsportal

BESØG

12 gratis AMU rengøringsmetodefilm.

Skat

BESØG

SKAT har udviklet en pakke med gode råd til udformning af rengøringskontrakter og hvordan man følger op på dem. I SKATs pakke kan man læse om, hvad man som virksomhed skal være opmærksom på.

Erhvervsstyrelsen

BESØG

Hjemmeside til anmodning om en serviceattest.

Arbejdstilsynet

BESØG

Find din smiley fra Arbejdstilsynet.

Udbud.dk

BESØG

Find rengøring som er i udbud.

Dansk Standard

BESØG

Kvalitetsrengøring med INSTA 800.

Rent i Danmark

BESØG

Rent i Danmark er et orienterende og debatskabende tidsskrift inden for rengøring, vedligehold og service. Bladet udgives på 40. år.

Dansk Rengøringsteknisk Forening

BESØG

Dansk Rengøringsteknisk forening medvirker til nytænkning og fortsat udvikling inden for rengøringsområdet og søger medindflydelse på normer, vejledninger, sikkerhed og miljø, samt formidler erfaringer og ekspertise til alle dets medlemmer.

Hygiejnefokus.dk

BESØG

Hygiejnefokus henvender sig til alle brancher og hjælper med at få skabt opmærksomhed omkring hygiejne. De afholder kurser og temadage, men tager også på marketingbesøg hos kunder i hele landet. Desuden hjælper Hygiejnefokus virksomheder, som ønsker en styrket hygiejneprofil.

Danske Service - Branche- og Arbejdsgiverforening

BESØG

Danske Service - Branche- og Arbejdsgiverforening, er det naturlige ståsted for dig som selvstændig inden for servicebranchen, når du ønsker ordnede forhold. Danske Service er en seriøs organisation der hjælper dig med rådgivning, vejledning og opbakning på et højt professionelt niveau.

Servicebranchens Arbejdsgiverforening

BESØG

Foreningen arbejder for at understøtte virksomheder inden for rengøring og andre serviceerhverv. SBA's medlemsvirksomheder beskæftiger sig med catering facility service, foodservice, skadeservice, ældreomsorg, børnehaver, ejendomsservice, rengøring, pasning af grønne områder og en lang række andre services.

Rengøringsforum Danmark

BESØG

Rengøringsforum Danmark er et netbaseret forum på linkedin, hvor medlemmerne kan dele samt diskutere ny viden indenfor rengøringsområdet.

Rengøringsordbog som app

BESØG

Serviceerhvervenes Uddannelsessekretariat, (SUS), har udviklet en rengøringsordbog som app. App'en har de mest anvendte ord og begreber oversat til engelsk og illustreret med billeder. Dermed bliver det være lettere at kommunikere med udlændinge, da de via App'en kan lære de danske rengøringstermer på en nem måde.

Nystartet rengøringsfirma eller bare brug for inspiration?