Træt af håndskrevne timesedler?

Det kan vi godt forstå!

Træt af håndskrevne timesedler? Lav online timeregistrering med CleanManager
  • Papirløs timeregistrering
  • Medarbejderne indmelder selv deres timer i CleanManager
  • Overblik over timeforbrug, overtid og mertid
  • Du mister aldrig nogen informationer
Online timeregistrering

Timeregistrering

Alle arbejdstimer registreres løbende i CleanManager, både den planlagte og den anvendte tid. Medarbejdere kan få adgang til selv at indmelde anvendt arbejdstid, så du kan koncentrere dig om planlægningen. Du skal dermed kun gøre noget når der opstår afvigelser fra det planlagte arbejde.
CleanManager beregner automatisk løn- og faktureringsgrundlag på baggrund af de registrerede timer, så du sidst på måneden med få klik kan overføre disse til dit løn- og faktureringssystem.

Adgang til timesedler på farten

Altid adgang til dine data

CleanManager er et online system og du har derfor altid adgang til dine oplysninger, hvad enten du er på kontoret, derhjemme eller på farten.
CleanManager kan tilgås gennem en almindelig internet browser og kan derfor tilgås både fra en almindelig PC, men også fra både smartphones og tablets (f.eks. en iPad). Det er en stor fordel for både inspektører og medarbejdere, som altid kan få fat i vagtplaner, rengøringsplaner osv.Sikker opbevaring af dine data

Sikker opbevaring af dine data

Al kommunikation med vores server er krypteret og du administrerer selv hvem der har adgang til dine oplysninger.
Hver kunde har sin egen database, og dine data er derfor totalt afskåret fra vores andre kunder.
CleanManager hostes desuden på dansk jord under dansk lovgivning ved Solido Hosting.
Solido Hosting garanterer 99,9 % oppetid på deres servere og dermed også på CleanManager.

Wildcard SSL

Daglig backup af alle timeregistreringer

Daglig backup

Slip for at bekymre dig om datatab. Der tages en daglig backup af alle dine data, så du her helt sikker på at der aldrig er noget der går tabt.
Skulle der ske datatab, f.eks. i forbindelse med fejl fra medarbejdere, kan vi altid gendanne data 7 dage tilbage i tiden.
Backuppen foretages til en ekstern dansk leverandør, ScanNet, som ikke har nogen tilknytning til virksomheden der står for hostningen af CleanManager.Bliv præsenteret for rengøringssystemet CleanManager

Gratis online præsentation

Book en gratis og uforpligtende online præsentation og sid derhjemme i ro og mag imens en af vores konsulenter guider dig igennem systemet. »

Prøv rengøringsystemet CleanManager gratis i 14 dage

Prøv gratis i 14 dage

Du kan afprøve CleanManager gratis og uforpligtende i 14 dage, så du er sikker på, at det er den rigtige løsning for dig og dine behov. »