Et rengøringssystem, der samler al information

Rengøringsbranchens foretrukne administrationsværktøj

 • Optimér den interne kommunikation
 • Overskuelig arbejdsplanlægning
 • Dokumentation af det reelle timeforbrug
 • Lønafregning med få klik
Et rengøringssystem der samler al information herunder inspektør, direktør, faktureringssystem, lønsystem, kunder og medarbejdere.

Få mere overskud i hverdagen

Aldrig mere behøver du at miste overblikket i koordineringen og planlægningen af dine rengøringsopgaver. Nu er det slut med mange timers arbejde i forbindelse med lønafregning og fakturering sidst på måneden.

CleanManager hjælper med at styre og effektivisere din organisations administrative arbejdsopgaver på en simpel måde. Dette er muligt, da CleanManager samler al din koordinering ét sted. Dine medarbejdere, inspektører og kunder kan alle få adgang til CleanManager, hvilket giver en enkel måde at kommunikere og dele vigtige informationer på.

I CleanManager kan al planlægning herunder afmelding, sygemelding og lignende let håndteres, og systemet beregner automatisk både løn- og faktureringsgrundlag i henhold til den gældende overenskomst.

Planlæg dine opgaver i kalenderen

Funktioner

Se rengøringssystemets mange funktioner. »


Få en gratis online præsentation af rengøringssystemet CleanManager

Guidet tour

Bestil en uforpligtende online præsentation. »


Prøv rengøringssystemet CleanManager gratis i 14 dage

Prøv gratis

Prøv CleanManager gratis i 14 dage. Kom i gang på under 1 minut. »

Et rengøringssystem for alle

CleanManager kan anvendes af mange forskellige typer virksomheder i rengøringsbranchen. Fordelen for dem alle er at de kan optimere deres interne drift. Virksomhedstyperne er opdelt i to segmenter, henholdsvis servicevirksomheder og virksomheder med rengøring i eget regi.


Virksomheder med rengøring i eget regi.

Rengøring i eget regi

Virksomheder med rengøring i eget regi er typisk offentlige eller store private virksomheder med deres egen rengøringsafdeling.

De typiske brugere af CleanManager i dette segment er: Kommuner, feriecenter, hoteller og store private virksomheder, som ønsker en enkel og effektiv måde at styre deres egen rengøringsafdeling på.

Servicevirksomheder med ydelser indenfor rengøringsbranchen.

Servicevirksomheder

Dette segment omfatter alle typer af servicevirksomheder som levere ydelser indenfor rengøringsbranchen:

 • Erhvervsrengøring
 • Multiservice
 • Trappevask
 • Industrirengøring
 • Foodservice
 • Skadesservice
 • Ejendomsservice
 • Vinduespolering
 • Privatrengøring

Adgang til systemet hvor som helst og når som helst

Altid adgang til dine data

CleanManager er et online system, og du har derfor altid adgang til dine oplysninger, hvad enten du er på kontoret, hjemme eller på farten. »

Brugerudtalelser om udbyttet ved at benytte CleanManager til rengøringsplanlægningen

Se, hvad brugerne siger

Se, hvad vores brugere mener om CleanManager, og hør dem fortælle om deres nye enkle og effektive hverdag med CleanManager. »Gratis telefonsupport på alle hverdage

Fri telefonsupport

Hvis du har spørgsmål, er du altid meget velkommen til at se en af vores hjælpevideoer, skrive eller ringe til os på tlf.: +45 60 95 03 48. »

Se vores samlede prisoversigt

Prisoversigt - kom i gang for 0,-

Der er intet oprettelsesgebyr på CleanManager. Som bruger af rengøringssystemet betaler du kun for det, som du rent faktisk bruger. Priser fra 149,-/md. »