Medfølger i
grundmodulet

Enkel rengøringsplanlægning med CleanManager

CleanManager hjælper dig med at gøre planlægningen af arbejdet i din rengøringsorganisation mere enkel og overskuelig.

Aldrig har det været så nemt at planlægge!
Med CleanManager får din organisation nemlig et komplet system til håndtering af rengøringsaftaler, timeregistrering og meget mere.

CleanManager indeholder mange funktioner, der gør din organisation godt rustet til at møde nuværende og fremtidige udfordringer.

Få et overblik over systemets nøglefunktioner herunder.

Enkel rengøringsplanlægning med CleanManager
Nem planlægning af alle rengøringsopgaver

Planlæg nemt alle opgaver i kalenderen

Kalenderen er omdrejningspunktet i CleanManager. Kalenderen skaber en effektiv planlægning og giver et bedre overblik over hvem skal hvad, hvornår og hvor lang tid.
I rengøringskalenderen findes alle rengøringsaftaler, og det er nemt at se og ændre alle detaljer for en aftale. Nye rengøringsaftaler oprettes let og er med det samme tilgængelige for medarbejdere og kunder. Derudover kan du i rengøringskalenderen nemt håndtere kørsel, lukkedage, sygemeldinger og ferie med få klik.
Som medarbejder får du i kalenderen et overblik over dine rengøringsaftaler med en uddybende information. Som ejer eller ansvarshavende får du det samlede overblik over alle medarbejdere, rengøringsaftaler og timer. Kalenderen er let tilpasselig og du kan skabe overblik med daglig-, liste- eller ugentlig visning af kalenderen.


Få overblik over dine ansattes stamdata

Komplet overblik over kunder og medarbejdere

CleanManager giver dig et samlet overblik over kunder og medarbejdere. I kundekartoteket har du alle oplysninger om dine kunder samlet ét sted. I medarbejderkartoteket kan du samle alle relevante dokumenter om dine ansatte. Både kunder og medarbejdere kan få adgang til rengøringssystemet.
I CleanManager gemmes alle tidligere kunder og medarbejdere i arkivet. På den måde kan du nemt og hurtigt finde og tilføje dem igen, hvis du skulle få behov for det. De indtastede oplysninger om tidligere kunder og medarbejdere gemmes ligeledes, og du skal derfor ikke bruge tid på dette.


Optimér din virksomhed med timeoptimering

Skab en kosteffektiv organisation med timeoptimering

Med CleanManager får du et unikt overblik over dine ansattes arbejdsdag og samlet antal timer. CleanManager kan hjælpe dig med at optimere dine medarbejders timer bedst muligt efter serviceoverenskomsten. Dette vil optimere dine medarbejderes arbejdsdag og spare dig penge.
Mange rengøringsorganisationer bruger stadig lang til på planlægningen af den kommende uges vagter og opgaver. Dette bliver ofte ineffektivt og dyrt. Med rengøringssystemet CleanManager får du optimeret din planlægning, så det bliver billigst muligt for dig som virksomhedsejer.


Få overblik over dine medarbejderes rengøringstimer og dit faktureringsgrundlag

Al arbejdstid beregnes automatisk

Timeoversigten giver din organisation et fuldstændigt overblik over hver enkelt medarbejders timeforbrug i forhold til det planlagte. Desuden finder timeoversigten selv ud af hvilke timer der er med aften-, nat- eller overarbejdstillæg. Dette gør at lønberegningen kan ordnes på få minutter.
I timeoversigten har du desuden mulighed for få vist alle dine rengøringstimer i fortiden og fremtiden for hver enkelt medarbejder eller kunde.


Opsæt automatiske påmindelser og modtag dem via e-mail eller SMS

Faste påmindelser på E-mail og SMS

Med CleanManager kan du opsætte automatiske påmindelser om f.eks. aftaler, kvalitetskontrol eller noget helt tredje. Du kan opsætte lige så mange påmindelser, som du ønsker, og de kan udsendes via e-mail og sms.


Send direkte beskeder til dine medarbejdere

Send beskeder til kunder og medarbejdere

Under send besked er det muligt at sende vigtige beskeder til dine medarbejdere og kunder. Samtidig har dine medarbejdere og kunder mulighed for let at sende beskeder til deres inspektører eller til selve rengøringsorganisationen. Aldrig har intern og ekstern kommunikation været nemmere.